根据下面短文回答下列问题。 There were many people on the bus. When a young man got into the bus, an old woman wanted to stand up, but the young man said, "Thank you. Please don't do that." "But young man, let me stand ..." "I want you to sit there," the young man said with a hand on her shoulder. But the old woman tried to stand up and said, "Young man, please let me stand ..." "No, no." said the young man and made her sit down again. At last the old woman said, "What's wrong with you, young man? You made me go three stops beyond (超时) my home. I wanted to get off./
单选题
The bus was crowded that day. [A] True [B] False
【正确答案】
A
【答案解析】那天公共汽车很挤。符合短文第一句中说的:公共汽车上有很多人。因此答案为[A]。
单选题
The old woman wanted to let the young man sit down on the seat. [A] True [B] False
【正确答案】
B
【答案解析】短文最终说是老妇人要下车,所以起身。因此答案为[B]。
单选题
The young man didn't know that the old woman wanted to get off the bus. [A] True [B] False