单选题     A man once said how useless it was to put advertisements in the newspapers. 'Last week,' said be, 'my umbrella was stolen from a London Church. As it was a present, I spent twice its worth in advertising, but didn’t get it back.'
    'How did you write your advertisement?' asked one of the listeners, a merchant.
    'Here it is,' said the man, taking out of his pocket a slip cut from a newspaper. The other man took it and read, 'Lost from the City Church last Sunday evening, a black silk umbrella. The gentleman who finds it will receive ten shillings on leaving it at No. 10 Broad Street.'
    'Now,' said the merchant, 'I often advertise, and find that it pays me well. But the way in which an advertisement is expressed is of great importance. Let us try for your umbrella again, and if it fails, I'll buy you a new one.' The merchant then took a slip of paper out of his pocket and wrote: 'If the man who was seen to take an umbrella from the City Church last Sunday evening doesn’t wish to get into trouble, he will return the umbrella to No. 10 Broad Street. He is well known.' This appeared in the paper, and on the following morning, the man was astonished when he opened the front door. In the door way lay at least twelve umbrellas of all sizes and colors that had been thrown in, and his own was among the number. Many of them had notes, fastened to them saying that they had been taken by mistake, and begging the loser not to say anything about the matter.
单选题     The result of the first advertisement was that______.
 
【正确答案】 B
【答案解析】参见第一段。
单选题     'If it fails, I’ll buy you a new one' suggested that______.
 
【正确答案】 A
【答案解析】参见最后一段的前三行:我们得知这个商人做广告从来都是成功的,因此他很自信,相信这一次他也一定能成功。
单选题     Did the merchant know who had taken the umbrella?
 
【正确答案】 C
【答案解析】文章最后五行,指明许多雨伞被送到这位失主门前,虽然有些雨伞上附有留言,但都没有、也不会有任何姓名。
单选题     This is a story about______.
 
【正确答案】 B
【答案解析】文章讲述了通过前后两个不同的广告所得的不同效果。