【正确答案】
A
【答案解析】[听力原文]
M: Now, Shona, you said that you jog.
W: Yeah, I do.
M: I'm a jogger too.
W: Oh, are you? Fantastic. How often do you do it?
M: Well, actually I try to go every day.
W: Oh, OK. How long for?
M: Between thirty minutes and an hour, depending on the day. And you?
W: It depends on the day as well. Today it was only like half an hour, but I try to get out for an hour, maybe like four or five times a week, but I used to be like a lot fitter and I just realized today that I'm not as fit as I used to be, so I'm probably going to pump it up a little bit and do a little bit more, but yeah.
M: So you said you're not fit. What happened? Did you stop running?
W: Yeah, I guess like I've not been doing as much as I used to recently because I used to do more than just jogging. I went to the gym as well. I did yoga. You know it was more of a varied workout, but when you just stick to one exercise alone, it tends to kind of make your fitness, like, drop a little bit if you are used to doing a lot more sports.
M: Right.
W: So I need to vary it a little more.
M: Well, actually, where do you run? Do you run on the river?
W: Yeah, I run down the river. Just along it, to the right-hand side. Just as far as, like fifteen or twenty minutes, and then back.
What do we know about the woman?
选项A是女士是慢跑者,选项B是女士喜欢沿着街道慢跑,选项C是女士经常做很多不同的运动,选项D是女士的健康状况很好。由选项可知,该问与女士的情况有关。
男士在对话开头提到女士有慢跑的习惯,女士说她喜欢沿着河慢跑而非街道,故B项错误;女士从前做好几种运动,现在只慢跑,所以觉得身体状况不如从前好,故C项错误;D项在对话中并未被提及。故选A。