单选题 Glenford Manufacturing, Inc. Official CommunicationFrom: Sean Carmichael, Operations Department To: Inna Tucker, Sales Department Manager The monthly sales staff meeting has been relocated from auditorium 3 to room 402. Auditorium 3 will be undergoing repairs from April 8-15, which is why it will be unavailable for your usual meeting on the 10th. Room 402 contains the same audiovisual capabilities as auditorium 3, but its seating capacity is smaller. It can only fit 65 people comfortably, whereas the auditorium can do over 100. If this change is unacceptable, there are two alternatives. First, auditorium 2 is available on the afternoon of the 10th. It holds as many people as auditorium 3, but it has really outdated electronic equipment compared to auditorium 3. And second, if the meeting is rescheduled for after the 15th, the newly refurbished auditorium 3 will be available to you. Please contact me or another member of the operations department if you wish to change your current room reservation. Thank you and have a nice day.
单选题 What is the purpose of the memo?( )
【正确答案】 A
【答案解析】解析:第一段第一句提到会议场所的变更,故选A。
单选题 What advantage does Room 402 have over auditorium 2?( )
【正确答案】 B
【答案解析】解析:第二段第一句指出,通过判断可知,402室具有的设施比2号会堂好。
单选题 Which of these options is NOT available for the sales staff meeting?( )
【正确答案】 A
【答案解析】解析:第一段第二句指出,4月8日至15日期间将对三号会堂进行保修,因此不能使用。
单选题 The word "holds" in paragraph 3, line 2 is closest in meaning to( ).
【正确答案】 D
【答案解析】解析:通过分析句意选出意思最相近的单词的问题。短文中的holds为容纳的意思,D与它最相近。