单选题
{{B}}Fridge{{/B}}

The fridge is considered a necessity. It has been so since the 1960s when packaged food first appeared with the label: "store in the refrigerator."
In my fridgeless Fifties childhood, I was fed well and healthily. The milkman came daily, the grocer, the butcher (肉商), the baker, and the ice-cream man delivered two or three times a week. The Sunday meat would last until Wednesday and surplus (剩余的) bread and milk became all kinks of cakes. Nothing was wasted, and we were never troubled by rotten food. Thirty years on, food deliveries have ceases, fresh vegetables are almost unobtainable in the country.
The invention of the fridge contributed comparatively little to the art of food preservation. A vast way of well-tried techniques already existed—natural cooling, drying, smoking, salting, sugaring, bottling...
What refrigeration did promote was marketing—marketing hardware and electricity, marketing soft drinks, marketing dead bodies of animals around the glode in search of search of a good price.
Consequently, most of the world's fridges are to be round, not in the tropics where they might prove useful, but in the wealthy countries with mild temperatures where they are climatically amost unnecessary. Every winter, millions of fridges hum away continuously, and at vast expense, busily maintaining an artificially-cooled space inside an artificially-heated house—while outside, nature provides the desired temperature free of charg.
The fridge's effect upon the environment has been evident, while its contribution to human happiness has been insignificant. If you don't believe me, try it yourself, invest in a food cabinet and turn off your fridge next winter. You may miss the hamburgers (汉堡包), but at least you'll get rid of that terrible hum.

单选题 The statement "In my fridgeless Fifties childhood, I was fed well and healthily." (Line 1, Para. 2) suggests that ______.
【正确答案】 D
【答案解析】这句话的含义是:在50年代我还是个孩子,那时没有冰箱,可我被喂养得很好,很健康。由此可知D是这句话的正确含义。A、B中的in his fifties意思为“在他50多岁时”。
单选题 Why does the author say that nothing was wasted before the invention of fridges?
【正确答案】 B
【答案解析】在第二段前几句作者讲了在没有冰箱的年代,人们同样生活得很好,什么也没有浪费掉,人们无需为东西腐烂发愁。其原因是:牛奶员每天来一次,杂货店、肉店、面包商、冰淇淋商每周送货二三次。
单选题 Who benefited the least from fridges according to the author?
【正确答案】 C
【答案解析】题意为:根据作者的观点,谁从冰箱受益最小。从最后一段的第一句可知;冰箱对环境的影响一直是显而易见,然而它对人类幸福的贡献却是无足轻重的。那么,答案应该是C(消费者)。
单选题 Which of the following phrases in the fifth paragraph indicates the fridge's negative effect on the environment?
【正确答案】 D
【答案解析】在第五段第二句讲到:每年冬天,数以百万计的冰箱嗡嗡不断作响,以昂贵的费用在一个人工取暖的房间保持冰箱内的人工制冷。从这句话可知,冰箱对环境的副作用是D(不断嗡嗡作响)。
单选题 What is the author's overall attitude toward fridges?
【正确答案】 A
【答案解析】通过全文的语气及作者描述冰箱时的措辞很容易便知,作者对冰箱持的是批评态度。作者通过一种比较的手法说明冰箱对人类的副作用,即:没有冰箱时,生活如何;有了冰箱,反而如何。