单选题
单选题 How long were the two boys missing?
【正确答案】 B
【答案解析】[听力原文]
A true-life drama had a happy ending today when two young brothers were found in the Catamount Wilderness Area after being lost for three days. The two boys, Kevin Doyle, ten, and Scan Doyle, eight, were found only a couple of miles from the campsite that they had wandered away from. Hundreds of volunteers had been searching for the boys. It was feared that the boys had wandered into one of the many abandoned gold mines in the area, but they managed to locate a small cabin used in the winter by cross-country skiers and were found there. There was plenty of bottled water stored in the cabin, but no food, and the boys had only one chocolate bar between them. The two brothers were tired, cold, and hungry, but unharmed. They were united with their family and then taken to Chancy County Hospital for observation.

[考点] true-life现实生活中的,Catamount Wilderness Area美洲豹野生保护区
[解析] 问题是“两个小男孩失踪了多久”,因此应该去听关键词“时间”,由文章第一句话“一个现实生活中的戏剧今天有了一个快乐的结尾,因为两个兄弟在失踪了三天后,在美洲豹野生保护区被找到”可知,两个小男孩失踪了3天,因此答案选B。
单选题 Where were the two boys found?
【正确答案】 C
【答案解析】[考点] gold mine金矿,cabin小屋
[解析] 问题是“这两个小男孩是在哪里被找到的”,因此应该去听关键词“找到”,由文章第四句话“大家很担心孩子们会闯入当地很多废弃的金矿中的一个里,但是他们成功地找到了一个小屋并在那里被我们找到,这个小屋是供跨国的滑雪者在冬天滑雪时使用的”可知,凯文和肖恩是在小屋里被找到的,因此答案选C。
单选题 The two boys were probably NOT suffering from which of the following?
【正确答案】 B
【答案解析】[考点] unharmed没受伤的
[解析] 问题是“这两个小孩不太可能忍受以下哪种痛苦”,因此应该去听关键词“忍受”,由文章倒数第二句话“这两兄弟又累,又冷,又饿,但是没受伤”可知,两兄弟没有忍受口渴,因此答案选B。