单选题 To: Lauren Crawford From: Anthony Dixon Date: October 14 Subject: A favor Hi Lauren, How are things going in Madagascar ? I expect you are very busy working on the Faritany project, and hope everything is coming along smoothly. Actually, the reason why I'm writing to you is because I need your expert guidance with a project I am currently planning. I'll be going to Belize next year, not as a member of the archaeological crew but as its project administrator. Since I've never held a position like this before, I'd really appreciate it if you could assist me regarding the preparations that my staff and I have to make before the excavation in January. I know you have led many such expeditions, and I am hoping you may be able to provide some insight concerning the planning stages of my project. I'm attaching a tentative schedule for the project and a brief outline of our goals and what we hope to accomplish during the given time. Please have a look at them and let me know if you think we've scheduled enough time to meet our goals. Any suggestions you could give me would be very welcome. Also, I am interested in knowing what particular supplies we will need to bring, especially in regard to equipment. Thanks in advance, and I'll be waiting for your reply. Anthony To: Anthony Dixon From: Lauren Crawford Date: October 16 Subject: Re: A favor Hello Anthony, So far, everything's been going smoothly here in Madagascar and we're ahead of schedule with the Faritany project. It's a lot of hard work, but the results we've seen so far are promising. Anyway, I'm sure you'll do a great job as a project administrator. It can be challenging at first, but I think your knowledge of archaeological sites will really help you with the project. But before you begin your excavation in Belize, make sure you have all the required permits from the local government. I've had some difficulties with this before, so make certain that all your documents are in order before you proceed with anything. Also, you and your staff will need on-site access to both shelter and toilet facilities for convenience purposes. It will definitely make your work on the site more comfortable, and I would make arrangements for those facilities before leaving for Belize. You will need Internet access, but don't expect 24-hour service as the connections aren't very reliable. And make sure to bring a couple of small power generators for recharging mobile phones, computers, and other equipment. Of course you will also need to develop safe working procedures for your team to reduce the risk of accidents and injuries. I had a look at the schedule and outline you sent me, and it seems like you've allotted the perfect amount of time to finish the project. Good luck and keep me updated on your project. Lauren
单选题 Why did Mr. Dixon write the e-mail?
【正确答案】 C
【答案解析】解析:本题考查迪克森先生写这封邮件的目的,这要到第一封邮件中去寻找线索。邮件中提到“…the reason why I’m writing to you is because I need your expert guidance with a project I am currently planning.”,即他需要就目前规划中的一个项目获取一些专业指导,因此选(C)To ask for recommendations about an upcoming project。
单选题 What is attached to Mr. Dixon's e-mail?
【正确答案】 D
【答案解析】解析:本题是问迪克森先生在邮件中添加了什么(What)附件,这要到第一封邮件中去寻找线索。由“I’m attaching a tentative schedule for the project and a brief outline of our goals and what we hope to accomplish during the given time.”可知,他附件里的内容包括项目的日程计划、目标框架的摘要以及规定时间内需要完成的任务,故选(D)A list of objectives。
单选题 What is indicated about Mr. Dixon?
【正确答案】 C
【答案解析】解析:本题需要推断与迪克森先生有关的信息,需要到第一封邮件中去查找线索。根据“I'll be going to Belize next year,not as a member of the archaeological crew but as its project administrator.”以及“I’ve never held a position like this before…”可知,迪克森先生明年将作为项目管理者前往伯利兹,此前他没有担任过这个职务,因此推断迪克森先生之前没有带过工作小组,选(C)He has never led a team before.。
单选题 In the second e-mail, the phrase "in order" in paragraph 2, line 5 is closest in meaning to
【正确答案】 B
【答案解析】解析:第二封邮件中的“…make certain that all your documents are in order before you proceed with anything.”这句话中的“in order”意为“准备就绪”,表示所有材料都准备好了。因此这里应选具有“准备好的”意思的(B)prepared。
单选题 What is NOT a suggestion given by Ms. Crawford to Mr. Dixon?
【正确答案】 D
【答案解析】解析:本题应将选项中与a suggestion given by Ms.Crawford to Mr.Dixon有关的语句带回到第二封邮件中去查找并判断正误。由“…you will also need to develop safe working procedures…”可知,需要建立安全的操作流程,(A)与原文一致。由“…before you begin your excavation in Belize,make sure you have all the required permits from the local government.”可知,开始在伯利兹的工作前,需要确认拿到了当地政府的所有许可,因此(B)也与原文一致。由“…you and your staff will need on—site access to both shelter and toilet facilities…”可知,需要在施工现场配备休息室和卫生间,因此(C)也与原文内容相符。(D)在文中没有提及,故选(D)Minimize the use of electrical devices。