单选题 Cooper Memorial High School September 10 Dear Families, As part of our curriculum, we are taking our students on an educational trip to Meadows Farm in Bodmin, Cornwall, on October 15. The purpose of this tour is to expose students to practical activities for science learning and introduce the concept of countryside conservation. If you wish for your children to attend, please note the following information about the trip: Date: October 15 Time: 8 a.m. - Departure time from school 7 p.m. - Expected time of arrival from the trip What to bring: Packed lunch and refreshments What to wear: Comfortable and casual clothing and athletic shoes Students are required to be at school at least 30 minutes before departure. To notify the school about your decision, please complete the permission slip below and return it to us no later than September 25. Thank you. Sincerely, Russel Hibbard Year 4 level coordinator Student's name: Cassandra Fuentes Date: September 20 X Yes, my child will join the school trip. ______ No, my child will not join the school trip. Signature of parent or guardian over printed name: Ronaldo Fuentes Ronaldo Fuentes
单选题 What time should students arrive at school for the trip?
【正确答案】 B
【答案解析】解析:本题是问学生需要在几点钟(What time)到达学校。根据题干中的核心线索students arrive at school,定位到原文中的“8 A.M.一Departure time from school”,可知要求学生早上8点从学校出发,又由“Students are required to be at school at least 30 minutes before departure.”可知,学生至少要在出发前30分钟到达学校,因此选(B)7:30 A.M.。
单选题 Why did Mr. Fuentes fill out the slip?
【正确答案】 C
【答案解析】解析:本题是问富恩特斯先生为什么(Why)要填写许可书。根据题干的核心线索fill out the slip,定位到原文中的“If you wish for your children to attend,please note the following information about the trip…”,可知如果想让孩子参加,需要注意旅行的相关信息,又由“To notify the school about your decision,please complete the permission slip…”,可知要填写许可书把决定告知学校,由“ X Yes,my child will join the school trip.”可知,富恩特斯先生的孩子将参加学校组织的旅行,因此选(C)To provide formal consent for an activity.
单选题 What is suggested about Cassandra Fuentes?
【正确答案】 A
【答案解析】解析:本题需要推断与Cassandra fuentes有关的信息。根据原文中的“…we are taking our students on an educational trip to Meadows Farm…”,可知学校打算带学生去米都斯农场进行修学旅行。许可书上又写道“Student’s name:Cassandra Fuentes”以及“ X Yes,my child will join the school trip.”,可知卡珊德拉·富恩特斯将参加学校的修学旅行,由此推断卡珊德拉·富恩特斯将与班级同学一道参加去农场的修学旅行,因此选(A)She will be visiting a farm with her Classmates.。