单选题 In the 1950's accumulating scientific evidence linking cigarette smoking and lung cancer made a (51) impact (52) the smoking public. During this period many health agencies declared smoking to be a (53) Hazard. US Surgeon General Leroy E. Brunei said in 1957: "The weigh of the evidence is increasingly pointing to one direction: that (54) smoking is one of the causative factors in lung cancer." The initial reports had the heaviest impact, so (55) total cigarette production dropped in 1953 and again in 1954. (56) reports appeared to have less (57) on smoking habits, and by 1957 cigarette production had (58) above the 1952 level.
(59) four voluntary health organizations urgued president John F. Kennedy to (60) a commission to study the widespread implications of the tobacco problem, the Surgeon General's Advisory Committee on Smoking and Health was (61) in 1962 to review and evaluate all (62) scientific data. When its report, Smoking and Health, was released in early 1964, cigarette consumption again declined (63) . Pipe and cigar smoking increased. More than 350, 000 copies of the report were contributed and sold. (64) abstracts and pamphlets were prepared by the Public Health Service and other organizations (65) a massive educational campaign on the hazards of cigarette smoking.

【正确答案】 B
【答案解析】co-ordinate“同等的”;distinct“明显的”;miraculous“超自然的”; principle“主要的”。
【正确答案】 D
【答案解析】an impact on sth.“对于……的影响”。
【正确答案】 A
【答案解析】health hazard表示“健康危机”。
【正确答案】 B
【答案解析】collective“集体的、共同的”;excessive“过度的”;poisonous“有毒的”;statistical“统计的”,故选B。
【正确答案】 D
【答案解析】易看出A、B、C错,故选D。
【正确答案】 D
【答案解析】subsequent reports与上句中的initial reports相比较。
【正确答案】 A
【答案解析】易知此空应填名词,effort不符题意,故选A。
【正确答案】 D
【答案解析】下文中有above,因此A、B错。而raise是及物动词,故选 risen。
【正确答案】 A
【答案解析】分析上下文,after引导时间状语从句。
【正确答案】 B
【答案解析】maintain“维持”;establish“建设、建立”;order“命令”;supervise“监督”。
【正确答案】 B
【答案解析】tame“驯服”;appoint“委任”;rule“治理、统治”;made“做”。
【正确答案】 C
【答案解析】available“可得到的”,符合本句意思。
【正确答案】 A
【答案解析】temporarily“暂时地”;permanently“永久地”;seriously“严肃地”;economically“经济地”。
【正确答案】 B
【答案解析】这四个选项为相形词。numeral意为“数字、数字的”;numerous意为“极多的,甚多的”;numerable意为“可计算的”;numerate意为“对数学或科学具有良好基本能力的”,根据文中的意思,numerous符合题意。
【正确答案】 C
【答案解析】through在此句中解释为“通过……”。