单选题
Why is the line of outdoor clothing selling so well?
A. It comes in men's and women's styles.
B. It can be found in many stores.
C. It is made of high quality.
D. It is recommended by celebrities.
【正确答案】
D
【答案解析】[听力原文] W: I just finished putting together the market research report for the new line of out door clothing. It looks like the strong sales are a direct result of the celebrity endorsement. M: It sounds like having famous athletes recommend the products was a good idea, but do you know why sales were weak for one of the men's outfits? W: I believe so. There was a negative feedback about the price of that one. People said that our competitor's products are much more reasonable online. M: That's too bad. Well, let the product marketing team know as soon as possible so they can change that. In fact, I'll let them know right now.
[解析] 该题询问产品热卖的理由,可以从女子第一句话It looks like the strong sales are a direct result of the celebrity endorsement.名人代言商品广告很有效果。
单选题
What did customers consider a problem with one of the men's outfits?
A. The price
B. The availability
C. The packaging
D. The material
【正确答案】
A
【答案解析】[解析] 该题询问消费者提到的问题,女子的第二句话提到The re was a negative feedback about the price of that one. ~much more reasonable online 由此可知对于价格方面有所不满。
单选题
What will the man most likely do next?
A. Collect some market data
B. Review some advertisements
C. Contact the product marketing team
D. Changing the material of their products
【正确答案】
C
【答案解析】[解析] 该题询问男子接下来的行为,因此要从男子的话中找答案。女子一说价格有问题,男子建议立刻告诉市场部,又说I'll let them know right now