单选题 根据下面短文回答下列问题。
The name of the girl in a hat is Kazuko. There are some flowers on her hat. Kazuko is a Japanese girl. And she is my good friend. I like her. I don't know Japanese and she doesn't know Chinese. But we know some English. I help her to ride a bike and fly a kite. She helps me to swim. We like to play football, but we can't play well. Kazuko and I and all the other girls in our class play football every day. Kazuko will be back home in Japan next month. She likes China and all the class like her.

单选题 Some flowers are______.
A. in the park
B. on the desk
C. on the hat
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 文中提到:There are some flowers on her hat. 她的帽子上有一些花。
单选题 Kazuko can speak ______.
A. English
B. Japanese
C. A and B
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 文中提到:I don't know Japanese and she doesn't know Chinese. But we know some English. 我不懂日语她不懂汉语,可我们都会些英语。所以,她应该会两种语言:日语和英语。
单选题 Kazuko is now in ______.
A. China
B. Japan
C. England
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 文中提到:She will be back home in Japan next month. 她下个月回日本。可以推断出目前她仍在中国。
单选题 She helps me to ______.
A. swim
B. fly kites
C. ride a bike
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 文中提到:She helps me to swim. 她教我游泳。
单选题 ______ play football every day.
A. The boys
B. The girls in class
C. The teachers
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 文中提到:Kazuko and I and all the other girls in our class play football every day. 说明班上的女孩们每天踢足球。