单选题 {{B}}第三篇{{/B}}
Wayne Beno

"Wayne Beno was a true outdoorsman. Fishing, boating, hunting, walking through the woods with his three dogs, Wayne loved and did it all. Then life changed dramatically. Wayne was diagnosed with Parkinson's disease (帕金森氏病).
"For the next thirteen years I took 28 pills a day, had horrible side effects, and even with all those pills I still had lots of shaking and tremors(颤抖). I only went out during peak times, when I was looking and feeling my best. But that wasn't often and I really couldn't do much of anything. I felt like the fife I loved was over," said Wayne.
Then Wayne's doctor in Green Bay suggested he consider a breakthrough surgical option being offered at Froedtert & the Medical College of Wisconsin called Deep Brain Stimulation (刺激) (DBS). DBS is a surgical option used to treat disabling movement disorders related to Parkinson's disease, essential tremor and more. It is not a cure, but significant improvement is seen in most movement disorder cases, with relatively low risk to the patient.
In addition to his doctor's recommendation, Wayne had a neighbor and fishing friend who had the DBS procedure at Froedtert & the Medical College of Wisconsin. His friend's experience convinced Wayne that the 180-mile trip from his home in Crivitz, Wisconsin could be well worth the effort.
And was it ever.
"It was the best thing I ever did. I'm down to zero pills a day and I don't shake at all," reports Wayne. "Before the surgery, I felt bad every single day. Now I feel like my old self. I'm back to business as usual, which for me means fishing, fishing, and more fishing, every day of the year. Things just couldn't be any better!"
单选题 Before getting Parkinson's disease, Wayne loved______.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 第一段第一、二句所列举的各项活动以充分说明了他是个户外活动爱好者。
单选题 What was true of the pills Wayne took for 13 years?
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 第二段第一句说他随后服了13年的药,每天服用28片,出现了严重的副作用。说明这是药物所带来的。
单选题 Deep Brain Stimulation is most effective for ______.
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 第三段的最后两句明确说DBS专门治疗帕金森病症的运动障碍症,而且可以使患有运动障碍病的病人得到大大的改善。
单选题 Wayne had a neighbor and fishing friend who______.
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 第四段提到了韦恩的朋友做过DBS手术,虽然文章并没有明确说明这位朋友的手术结果如何,但是他的经历却使韦恩相信180英里的长途跋涉是值得的,可见这位朋友的手术一定是成功的。
单选题 After the surgery, Wayne felt______.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 最后一段叙述的是韦恩的手术结果,尤其是其中一句,“我现在感到已经回到从前的我”,足见其完全康复。