完形填空

Ancient Greek philosopher Aristotle viewed laughter as “a bodily exercise precious to health.” But 【B1】 _____ some claims to the contrary, laughing probably has little influence on physical fitness. Laughter does 【B2】_____ short-term changes in the function of the heart and its blood vessels, 【B3】_____ heart rate and oxygen consumption. But because hard laughter is difficult to 【B4】_____, a good laugh is unlikely to have 【B5】_____ benefits the way, say, walking or jogging does.

【B6】_____, instead of straining muscles to build them, as exercise does, laughter apparently accomplishes the 【B7】_____. Studies dating back to the 1930’s indicate that laughter 【B8】_____ muscles, decreasing muscle tone for up to 45 minutes after the laugh dies down.
Such bodily reaction might conceivably help 【B9】_____ the effects of psychological stress. Anyway, the act of laughing probably does produce other types of 【B10】_____ feedback, that improve an individual’s emotional state.【B11】 _____ one classical theory of emotion, our feelings are partially rooted 【B12】_____ physical reactions. It was argued at the end of the 19 th century that humans do not cry 【B13】_____ they are sad but they become sad when the tears begin to flow.
Although sadness also【B14】_____ tears, evidence suggests that emotions can flow 【B15】_____ muscular responses. In an experiment published in 1988, social psychologist Fritz Strack of the University of würzburg in Germany asked volunteers to 【B16】_____ a pen either with their teeth-thereby creating an artificial smile—or with their lips, which would produce a(n) 【B17】_____ expression. Those forced to exercise their smiling muscles 【B18】_____ more exuberantly to funny cartons than did those whose mouths were contracted in a frown,【B19】_____ that expressions may influence emotions rather than just the other way around. 【B20】_____, the physical act of laughter could improve mood. 

单选题 【B1】
【正确答案】 C
【答案解析】根据文章第一段第二句话“But despite some claims to the contrary, laughing probably has little influence on physical fitness.”尽管许多人持相反的观点,但是这里要说明的是笑确实对身体健康并无多大影响。A、 B、 D不符合题意。
单选题 【B2】
【正确答案】 D
【答案解析】根据文章第一段第三句话“Laughter does produce short-term changes in the function of the heart and its blood vessels...”句意是: 笑确实可以对心脏和血管造成短暂的影响。produce产生,符合题意。reflect反射,反映。demand 要求。indicate表明; 指出。
单选题 【B3】
【正确答案】 B
【答案解析】根据文章第一段第三句话: “Laughter does produce short-term changes in the function of the heart and its blood vessels, boosting heart rate and oxygen consumption.”句意是: 笑确实可以对心脏和血管造成短暂的影响,促进心跳,增加耗氧量。boost促进; 增加,符合题意,故为正确答案。stabilize使稳固,使安定。impair损害; 削弱determine 决定。
单选题 【B4】
【正确答案】 B
【答案解析】根据文章第一段第四句话“But because hard laughter is difficult to sustain,a good laugh is unlikely to have measurable benefits the way,say, walking or jogging does.”句意: 大笑状态是难以维持的,所以我们不可能像计算散步和慢跑一样计算大笑的效用。sustain维持,支撑,是正确答案。transmit传输; 传播。evaluate评估observe观察。我们由题意可知,散步和慢跑都是较长时间的运动,而大笑转瞬即逝,故答案为B。
单选题 【B5】
【正确答案】 A
【答案解析】根据文章第一段第四句话“But because hard laughter is difficult to sustain,a good laugh is unlikely to have measurable benefits the way,say, walking or jogging does.”句意: 大笑状态是难以维持的,所以我们不可能像计算散步和慢跑一样计算大笑的效用。measurable可测量的;重要的。符合题意,故为正确答案。manageable易管理的; 易控制的。affordable负担得起的。renewable可再生的; 可更新的。
单选题 【B6】
【正确答案】 B
【答案解析】根据文章第二段第一句话“In fact, instead of straining muscles to build them, as exercise does...”实际上,锻炼可以拉伸肌肉,锻炼肌肉,但是大笑却起到相反的作用,也就是让肌肉放松。本题考查的是短语辨析,in fact 实际上,符合题意,故为正确答案。in turn轮流,依次。in addition另外,此外。in brief简言之。
单选题 【B7】
【正确答案】 A
【答案解析】根据文章第二段第一句话“In fact, instead of straining muscles to build them, as exercise does laughter apparently accomplishes the opposite”本题考查的是词义辨析,opposite相反的,符合题意,故为正确答案。impossible不可能的。average普通的,平均的。expected期望的。
单选题 【B8】
【正确答案】 D
【答案解析】根据文章第二段第二句话“Studies dating back to the 1930’s indicate that laughter relaxes muscles, decreasing muscle tone for up to 45 minutes after the laugh dies down.”根据前一句话我们知道大笑与锻炼起到的是相反的作用,而锻炼是拉伸增加肌肉,那么大笑就能让肌肉放松。
单选题 【B9】
【正确答案】 C
【答案解析】根据第三段第一句话“Such bodily reaction might conceivably help moderate the effects of psychological stress.”从上一段我们知道大笑能让人放松,故这种反应能缓解心理压力。
单选题 【B10】
【正确答案】 A
【答案解析】根据第三段第二句话“Anyway, the act of laughing probably does produce other types of physical feedback, that improve an individual’s emotional state.”句意: 不论怎样,大笑可能会产生其他效果,并且提高一个人的心理状态。physical与上句中的bodily相对应。
单选题 【B11】
【正确答案】 B
【答案解析】根据第三段第三句话“According to one classical theory of emotion, our feelings are partially rooted in physical reactions.”句意: 根据一项经典的心理理论,我们的感觉部分是由身体活动造成的。
单选题 【B12】
【正确答案】 C
【答案解析】根据第三段第三句话“According to one classical theory of emotion, our feelings are partially rooted in physical reactions.”be rooted in植根于……。
单选题 【B13】
【正确答案】 D
【答案解析】根据第三段最后一句话“It was argued at the end of the 19 th century that humans do not cry because they are sad but they become sad when the tears begin to flow.”19世纪末,人们都在争论人到底是因为伤心而哭泣,还是眼泪一流下来人才变得伤心。
单选题 【B14】
【正确答案】 C
【答案解析】根据第四段第一句话“Although sadness also precede tears,evidence suggests that emotions can flow from muscular responses.”句意:虽然我们是感到悲伤后才开始流眼泪,但也有证据表明情感可能来自于身体反应。
单选题 【B15】
【正确答案】 B
【答案解析】根据第四段第一句话“Although sadness also precede tears,evidence suggests that emotions can flow from muscular responses.”句意:虽然我们是感到悲伤后才开始流眼泪,但也有证据表明情感可能来自于身体反应。
单选题 【B16】
【正确答案】 D
【答案解析】根据第四段第二句话“In an experiment published in 1988,social psychologist Fritz Strack of the University of würzburg in Germany asked volunteers to hold a pen either with their teeth-thereby creating an artificial smile—or with their lips, which would produce a (n) disappointed expression.”句意: 1988年社会心理学家Fritz Strack做了一项实验,他让志愿者们要么用牙齿咬着一只笔,做出微笑的表情,要么就用嘴唇含着一支笔,做出失望的表情。
单选题 【B17】
【正确答案】 A
【答案解析】根据第四段第一句话“In an experiment published in 1988,social psychologist Fritz Strack of the University of würzburg in Germany asked volunteers to hold a pen either with their teeth-thereby creating an artificial smile—or with their lips, which would produce a (n) disappointed expression.”句意: 1988年社会心理学家Fritz Strack做了一项实验,他让志愿者们要么用牙齿咬着一只笔,做出微笑的表情,要么就用嘴唇含着一支笔,做出失望的表情。either...or...要么……要么……。
单选题 【B18】
【正确答案】 D
【答案解析】根据第四段倒数第二句话“Those forced to exercise their smiling muscles react more exuberantly to funny cartons than did those whose mouths were contracted in a frown…”那些假装微笑的人看到搞笑卡通时比那些做出失望表情的人更加开心。react与to搭配。
单选题 【B19】
【正确答案】 A
【答案解析】根据第四段倒数第二句话“...suggesting that expressions may influence emotions rather than just the other way around.”那些假装微笑的人看到搞笑卡通时比那些做出失望表情的人更加开心,这表明表情可能影响情绪,而不是情绪影响表情。
单选题 【B20】
【正确答案】 C
【答案解析】根据第四段最后一句话“Similarly,the physical act of laughter could improve mood.”句意: 同样的道理,笑这个动作可以让心情变好。