● Listen to the talk on import regulations.
● For each questions 23--30, mark one letter (A, B or C) for the correct answer?
● After you have listened once, replay the recording.
单选题
Many guests like to eat in their rooms______.A. so they can watch TV while they eat.B. because it is cheaper than the restaurant.C. so they can do more work.
【正确答案】
C
【答案解析】[听力原文]23-30
Interviewer: So, what special needs do business travellers have?
Kevin: One of the most important things is a quick check-in and check-out. After a long trip it's annoying to have to wait at the hotel reception for five minutes. Room service is also very important. Guests often stay in their rooms working and don't have the time to go out to a restaurant, so they want their meals to be served in their rooms.
Interviewer: And what facilities are there in the rooms?
Kevin: Well, nowadays communication facilities are essential, so things like a modem socket, where guests can plug their modems in, and a fax are very important.
Interviewer: Yes, of course.
Kevin: The lighting is also very important. We've just spent a lot of money upgrading the lighting in our rooms. As I said, guests often spend their evenings preparing work, so they need good lighting at their desks.
Interviewer: And what about facilities in the hotel in general?
Kevin: The bars are important. Corporate guests tend to spend more time in the hotel bars than tourists. It's very important to provide a business centre, too.
Interviewer: What services does the business centre provide?
Kevin: Basic secretarial services such as photocopying and typing. It also coordinates conferences and any catering which is included in them. Clients always find it helpful to have these kind of things organised for them.
Interviewer: Right, and what about the distance to the airport and city centre? Is that important?
Kevin: Yes. We' re in the east of London so we're near City Airport. A lot of our guests have meetings in this area, so they don't want to be near Heathrow airport or right in the city centre. But it is easy to get to the centre of London from here. It only takes about 15 minutes with our courtesy bus. And there's a river taxi, as well.
Interviewer: Are your corporate guests interested in using your fitness centre or swimming pool?
Kevin: Not really. They're more popular with tourists. Our corporate guests are more interested in getting in and out of the hotel as quickly as possible and working while they're here.
客人们在房间里工作,他们没有时间去外面的餐馆。
单选题
Good lighting means A. low lighting so guests can relax. B. bright desk lighting so guests can work. C. bright lighting for the whole room.
【正确答案】
B
【答案解析】客人们晚上准备工作,所以他们需要在桌子上有良好的光线。
单选题
The business centre at the hotel A. is a self-service facility for copying and faxing. B. organises the food during a conference. C. recruits temporary secretaries during conferences.
【正确答案】
B
【答案解析】在会议期间提供餐饮服务,A项错误,不是自助服务,C项招聘临时秘书在文中未提及。
单选题
The hotel provides A. a free taxi service to the centre of London. B. a cheap bus service to the centre of London. C. a free bus service to the centre of London.
【正确答案】
C
【答案解析】courtesy bus意为free bus.courtesy赠予的免费的。
单选题
Corporate guests ______ A. do not usually exercise during their stay. B. like to go swimming during their stay. C. like to use the fitness room during their stay.
【正确答案】
A
【答案解析】他们对健身中心和游泳池不感兴趣,可知他们在住店期间不做运动。
单选题
The hotel bars provide ______ A. a business centre for corporate guests. B. a relaxing place for corporate guests. C. a rest place.
【正确答案】
A
【答案解析】"The bars are important."…"It's very important to provide a business centre,too."
单选题
The business travellers need to have______
【正确答案】
B
【答案解析】文中最后一句话表明客人们对更快捷的 check-in和cheek-out更感兴趣。
单选题
The business travellers often______ A. go out for a meal. B. do exercise during their stay. C. don't have time to go out for a meal.