This story began about 10 years ago. I was coming out of a very bad marriage. For seven long years my husband spent his every waking moment telling me just what was wrong with me. When I finally asked for a divorce, he answered by telling me that I would never find anyone to love me because I was just so unattractive. This went on for about two years. One night one of my friends convinced me to go out with her. We went to a nightclub and that is when I met him.
    Clint was playing a game with a girl. I sat in the corner watching him. I didn't feel that I had whatever it took to get up and mix with others because of my self-esteem(自尊心) problem. Finally I got up the courage to order a drink for him. When he got it, he gave me the most dazzling smile. We spent the rest of the evening talking until I realized that it was almost morning. I figured that he was simply being nice to me because I had bought him a drink, but the very next day he called and told me that he could not stop thinking about me and that he wanted to meet my kids too.
    About 3 months later, my divorce was final and Clint sat my boys down and asked them if it was all right with them if he asked me to marry him because he could not imagine life without the three of us anymore. I was so touched that he went to my boys and asked for their approval because they were the 'men of the house' at the ripe old ages of 2 and 4, they said yes and we have all been together ever since. Clint gave me and my boys a second chance at a wonderful life. Not a day goes by that he doesn't tell us that we are the best thing that ever happened to him and that he loves us.
单选题     The writer's first marriage was unsuccessful because ______.
 
【正确答案】 B
【答案解析】 根据第一段第二句“在长达七年的时间里我的丈夫总是说我这也不对那也不对”。丈夫的这种态度是她要求离婚以结束这种不幸婚姻的原因,因此B为正确答案。
单选题     When the writer asked for a divorce, her husband ______.
 
【正确答案】 D
【答案解析】 根据第一段第三句“当我终于提出离婚时, 他说我永远都不会找到爱我的人, 因为我一点都不迷人”。因此D为正确答案;A项:告诉她她永远都不会找到象他那样爱她的人;B项:拖了两年才给她答复;C项:指责她与别的男人有染。 都与原文不符, 故均为错误答案。
单选题     When the writer first met Clint, she felt that ______.
 
【正确答案】 C
【答案解析】 文中第二段最后一句前半句写到她认为Clint对她有好感只是因为她给他买了饮料,所以作者不认为Clint是真的喜欢她。因此C为正确答案。
单选题     The writer was particularly touched by Clint because ______.
 
【正确答案】 A
【答案解析】 根据文章第三段第二句“他去见了我的儿子并请求他们同意他娶他们的妈妈, 这让我很感动”,可以选出A项为正确答案。 B项里他说他无法想象没有我们母子三人的生活, 这是他求婚的原因而不是他让她特别感动的原因。 C项他认为她的两个分别是两岁, 四岁的儿子是她们家的“当家人”,这也不是让作者感动的原因。 D项他陪着她一直聊到第二天凌晨,文中没有提及,因此D项是不对的。
单选题     The writer's marriage to Clint is important to her mainly because ______.
 
【正确答案】 A
【答案解析】 本文倒数第二句话写到Clint给了她和她的儿子幸福生活的第二次机会,因此答案为A。B项:每天Clint都会告诉她他爱她, 太片面。 C﹑D两项文中均未提及。