单选题

【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 80-82
On today's program, we will be talking to Cheri Gardner, a well-known film critic in Hollywood. She will be discussing changes in the film industry over the last century. In particular, she will talk about why smaller independent productions have become much more popular in recent years. And at noon we will open the phone line so our listeners can give their comments on the subject. And before I forget, I have an announcement to make. I will be covering the elections in San Francisco tomorrow so we will have a very special guest host, my own daughter.
中级问题
最近,越来越多关于文章主题的问题,只有在听完全部录音、把握全部文章之后才能回答。综合分析文章中出现的film critic, changes in the film industry, independent productions等短语,可以确定说的是电影产业。
【正确答案】 D
【答案解析】中级问题
提前阅读完问题之后,听的时候要注意特定时间at noon,可以很容易掌握答案在文章...and at noon we will...这个部分里,文章中的phone短语在选项中换成了call,但意思是相同的。
【正确答案】 D
【答案解析】中级问题
文章中的daughter在选项中换成了a relative,意思相同。如果掌握了将来内容一般会在文章的最后部分出现,本题的中心词是host这两点,这道题可以很容易就解决。要注意,把文章中出现过的San Francisco, film critic等词放在选项中,极易使人混淆而误选。