阅读理解 Suburb If "suburb" is meant an urban margin that grows more rapidly than its already developed interior, the process of suburbanization began during the emergence of the industrial city, in the second quarter of the nineteenth century. Before that period the city was a small, highly compact cluster in which people moved about on foot, and goods were conveyed by horse and cart. But the early factories, built in the 1830''s and 1840''s, were located along waterways and near railheads at the edges of cities, and housing was needed for the thousands of people drawn by the prospect of employment. In time, the factories were surrounded by proliferating mill towns of apartments and row houses around the older, main cities. As a defence against this encroachment, and to enlarge their tax bases, the cities appropriated their industrial neighbors. In 1854 for example, the city of Philadelphia annexed most of Philadelphia County. Similar municipal maneuvers took place in Chicago and in New York. Indeed, most great cities of the United States achieved such status only by incorporating the communities along their borders. With the acceleration of industrial growth come acute, urban crowding and accompanying social stress-conditions began to approach disastrous proportions when, in 1888, the first commercially successful electric traction line was developed. Within a few years the horse-drawn trolleys were retired and electric streetcar networks crisscrossed and connected every major urban area, fostering a wave of suburbanization that transformed the compact industrial city into a dispersed metropolis. This first phase of mass-scale suburbanization was reinforced by the simultaneous emergence of the urban middle class, whose desires for homeownership in neighborhoods far from the aging inner city were satisfied by the developing of single-family housing tracts.
单选题 Which of the following is the best title for the text?
【正确答案】 B
【答案解析】作为本文的最佳议题应该是B)近郊的由来。而A)费城的兴旺、C)城市交通的发展,D)都市中产阶级的兴起,都不适合作本文的最佳议题。
单选题 The author mentions that areas bordering the cities have grown during the period of______.
【正确答案】 A
【答案解析】作者提到,临近城市的区域得到发展是在A)工业化时期,而不是在B)通货膨胀时期、C)复兴时期、D)组织成工会时期。
单选题 In the passage, the word "encroachment" refers to which of the following?
【正确答案】 B
【答案解析】单词“encroachment”(入侵)指的是B)小厂型城镇的兴起,而不是指A)由工厂所散发出来的气味、C)水路的发展、D)工作的丧失。
单选题 It can be inferred from the text that after 1890 most people traveled around cities by______.
【正确答案】 D
【答案解析】从本文可以推出:1890年之后,大部分人围绕城市的旅行是通过D)市内电车进行的,而不是A)汽车、B)二轮马车、C)马拉车。
单选题 Where in the text does the author describe the cities as they were prior to suburbanization?
【正确答案】 A
【答案解析】作者在本文A)3~5行中记述了城市(的出现)早于市郊化,而不是B)10~11行、C)13~15行、D)18~20行中。