单选题
Crystal Ear

One day a friend asked my wife Jill if I wanted a hearing aid "He certainly does." replied Jill. After hearing about a remarkable new product, Jill finally got up the nerve to ask me if I'd ever thought about getting a hearing aid. "No way," I said. "It would make me look 20 years older." "No, no," she replied. "This is entirely different. It's Crystal Ear!"
Jill was right. Crystal Ear is different—not the old-styled body worn or over-the-ear aid, but all advanced personal sound system so small that it's like contacts (隐形眼镜) for your ears. And Crystal Ear is super-sensitive and powerful, too. You will hear sounds your ears have been missing for years. Crystal Ear will make speech louder, and the sound is pure add natural.
I couldn't believe how tiny it is. It is smaller than the tip of my little finger and it's almost invisible when worn. There are no wires, no behind-the-ear device. Put it in your ear and its ready-to-wear mold(形状) fits comfortably. Since it's not too loud or too tight, you may even forget that you're wearing it! Use it at work or at play. And if your hearing problem is worse in certain situations, use Crystal Ear only when you need it.
Hearing loss, which occurs typically prior to teenage years, progresses throughout one's lifetime. Although hearing loss is now the world's number one health problem, nearly 90 percent of people suffering hearing loss choose to leave the problem untreated. For many millions, treating hearing loss in a conventional way can involve numerous office visits, expensive testing and adjustments to fit your ear. Thanks to Crystal Ear, the "sound solution" is now convenient.
Almost 90 percent of people with mild hearing loss, and millions more with just a little hearing drop-off (下降), can be dramatically helped with Crystal Ear. More over, its superior design is energy-efficient, so batteries can last months. Crystal Ear is now available to help these people treat their hearing loss with a small hearing amplifier (放大器).
单选题 Initially the writer did not want to buy a hearing aid because ______.
  • A.it would make him look old.
  • B.it would make him nervous.
  • C.it was too expensive.
  • D.it was old-styled.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 从文章第一段中的第四句话可以看出,作者的第一反应是戴助听器会使他看上去老许多,所以A项符合题意,故选A项。
单选题 Which of the following is NOT true of Crystal Ear?
  • A.It is highly sensitive.
  • B.It is powerful.
  • C.It is invisible.
  • D.It is wireless.
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 文章第三段中的第二句提到,“水晶耳”几乎看不见,但这并不等于看不见,所以C项说法错误,故选C项。
单选题 One special feature of Crystal Ear is that ______.
  • A.you can control its volume.
  • B.you needn't take it off everyday.
  • C.it is solar-powered.
  • D.it saves power.
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 从文章最后一段的倒数第二句可以得知,“水晶耳”的非凡设计使其十分节能,所以D项符合题意,故选D项。
单选题 According to the passage, hearing loss is ______.
  • A.only a minor health problem.
  • B.the world's most common health problem.
  • C.merely a teenage disease.
  • D.an incurable disease.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 从文章的第四段第二句的前半部分可以得知,失聪目前是世界头号健康问题,所以B项符合题意,故选B项。
单选题 Many people leave their hearing problem untreated because ______.
  • A.it is not serious.
  • B.Crystal Ear is not yet available.
  • C.it is not easy to have it treated.
  • D.they don't want to look old.
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 从文章的第四段可以得知,许多失聪患者有病不治的原因是这种病治起来十分不易,所以C项符合题意,故选C项。