阅读理解

Questions 20 to 23 are based on the following passage.

      I love that when learning a new foreign language, I seem to discover a new way of thinking and, most importantly, a new way of relating to people.

     When learning another language, you also put yourself in another culture and this teaches you other ways of doing life. You learn to accept other peoples?behaviour better and start to value the fact that learning about another culture andembracing (接受)different customs helps you appreciate more your own.

     I am currently living in Vibo Valentia in Southwest Italy. Most people here are very friendly and like to chat anywhere and anytime. Every time my work colleagues and I say- goodbye to each other? I seem to be the only one rushing to leave to get to my next appointment. Everyone else stays even after they have said their goodbyes more than twice.

     At first, I couldn't understand why my colleagues would continue chatting after they had formally said goodbye. However, after having spent over a week here, I have learn that staying behind to chat is the way local people show they are interested in you and that is quite nice!

     I am slowly learning to be more flexible with my schedule, and I now make sure I have plenty of time between appointments so I can join conversations without having to constantly be in a rush.

单选题

According to the author, the most important thing for learning a new foreign language is________ ?
 

【正确答案】 C
【答案解析】

本题是细节题。根据文章第一段中的“most importantly, a new way of relating to people.” 可以得知,学习新的外语,最重要的是以新的方式维系身边人。故答案C为正确选项。

单选题

What did the author find about his colleagues in Vibo Valentia at first?

【正确答案】 D
【答案解析】

本题是细节题。根据第三段中的最后一句“Everyone else stays even after they have said their goodbyes more than twice”,和第四段第一句“At first, I couldn't understand why my colleagues would continue chatting after they had formally said goodbye” 可以得知,D是正确选项。

单选题

Why do Italian people continue chatting after work according to the passage?

【正确答案】 A
【答案解析】

本题考查推断题。根据第四段第二行的“However, after having spent over a week here, I have learn that staying behind to chat is the way local people show they are interested in you and that is quite nice!” 可以得知A是正确答案。

单选题

How has the author changed after spending some time in Italy?

【正确答案】 B
【答案解析】

本题的问题是 “在意大利度过一段时间后,作者如何做出改变的?” 根据最后一段中的“I now make sure I have plenty of time between appointments  .” 可以推测出作者现在保证每个约会之间会保留足够的时间 ,故答案B是正确选项