Passage 1
Animal signals, such as the complex songs of birds, tend to be costly. A bird, by singing, may forfeit time that could otherwise be spent on other important behaviors such as foraging or resting. Singing may also advertise an individual's location to rivals or predators and impair the ability to detect their approach. Although these types of cost may be important, discussions of the cost of singing have generally focused on energy costs. Overall the evidence is equivocal: for instance, while Eberhardt found increases in energy consumption during singing for Carolina wrens, Chappell found no effect of crowing on energy consumption in roosters.
To obtain empirical data regarding the energy costs of singing, Thomas examined the relationship between song rate and overnight changes in body mass of male nightingales. Birds store energy as subcutaneous fat deposits or “body reserves”; changes in these reserves can be reliably estimated by measuring changes in body mass. If singing has important energy costs, nightingales should lose more body mass on nights when their song rate is high. Thomas found that nightingales reached a significantly higher body mass at dusk and lost more mass overnight on nights when their song rate was high.
These results suggest that there may be several costs of singing at night associated with body reserves. The increased metabolic cost of possessing higher body mass contributes to the increased overnight mass loss. The strategic regulation of evening body reserves is also likely to incur additional costs, as nightingales must spend more time foraging in order to build up larger body reserves. The metabolic cost of singing itself may also contribute to increased loss of reserves. This metabolic cost may arise from the muscular and neural activity involved in singing or from behaviors associated with singing. For example, birds may expend more of their reserves on thermoregulation if they spend the night exposed to the wind on a song post than if they are in a sheltered roost site. Thomas‟s data therefore show that whether or not singing per se has an important metabolic cost, metabolic costs associated with singing can have an important measurable effect on a bird's daily energy budget, at least in birds with high song rates such as nightingales.
The primary purpose of the passage is to ________.
推理判断题。 结合全文内容, 文章重点在于有关鸟类唱歌时所耗能量的证据。 因此答案为 B。
The passage implies that during the day before a night on which a male nightingale‟s song rate is high, that nightingale probably does which of the following?
根据原文第二段第二句“Birds store energy as subcutaneous fat deposits or „body reserves‟” 可知, 鸟类以皮下脂肪沉积的形式储存能量。 因此答案为 B。
It can be inferred from the passage that compared with other costs of singing, which of the following is true of the energy costs of singing?
根据原文第一段第四句“discussions of the cost of singing have generally focused on energy costs” , 可知 D选项是它的同义改写。 因此答案为 D。
What evidence Thomas gathered shows the effect of energy costs in singing?
根据原文第二段最后一句“Thomas found that nightingales reached a significantly higher body mass at dusk and lost more mass overnight on nights when their song rate was high.” 可知, 夜莺在晚上歌唱的时候会消耗大量能量。 因此答案为 C。
Which of the following statements is FALSE?
由文章可知, 夜莺能量消耗与唱歌有关, 并非是“夜莺自身能量越多, 消耗就越多” 。 因此答案为 D。