单选题
单选题 Why is Mr. King calling to Mr. Marshall?
  • A.To discuss his performance
  • B.To ask him to come to her office
  • C.To let him know that the meeting has been canceled
  • D.To give him specific directions to her office
【正确答案】 B
【答案解析】[听力原文]
Good morning, Mr. Marshall. This is Ashley King calling from human resources. I am calling to ask you to drop by our office sometime tomorrow if possible. As I mentioned earlier, I need to give you important information for new employees and to go over your employee contract with us. My office is located on the 4th floor, and I will be there between the hours of 10 a.m. and 5 p.m. tomorrow, so I would appreciate it if you could drop by between those hours. Please let me know whether the time is convenient for your schedule. My phone number is 010-9908-1020. I look forward to hearing from you soon.

[解析] 该题询问打电话的理由,本文开头部分提到I am calling to ask you to drop by our office sometime tomorrow if possible.意思是为了邀请对方明天到办公室来一趟,所以打了电话。
单选题 Who most likely is Mr. Marshall?
  • A.A company manager
  • B.A new employee
  • C.A job seeker
  • D.Mr. King's assistant
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 该题询问听电话留言的马歇尔的身份。本文开头部分提到~for new employees and to go over your employee contract with us.由此推断马歇尔是新来的职员。
单选题 What is Mr. Marshall asked to do?
  • A.Contact Mr. King
  • B.Send Mr. King his documents
  • C.Change his meeting time
  • D.Come to his office after 5 p.m.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 该题询问对方让马歇尔做什么事,本文最后一句说Please let me know whether the time is convenient for your schedule.意思是拜托马歇尔回复那个时间是否方便。