复合题

Directions: In this sections there are three reading passages followed by a total of 10 multiple-choice questions. Read the passages and then write you answers on your answer sheet.

Passage 1

Do you send and receive more phone calls or email? If your answer is e-mail, or you wish it were, then a new breed of telecommunications devices called an e-mail phone or Internet phone may soon find its way into your kitchen or living room. Essentially, an e-mail phone, or e-phone for short, is the merger of telephone and computer. With most of these new screen phones, that means being able to read and reply to electronic mail directly from the phone, without starting up (or even owning) a PC. With some, it also means being able to search through the Web to make vacation plans or research homework assignments though at slow speeds and on a rather small screen. And you can still make phone calls, too.

No computer experience is required to use an e-phone. Most let you sign up with Internet service provider (ISP) , which typically charges about $20 per month. Once you’ re past this tedious work and enter the account information into the phone, you can check your e-mail from either your computer or phone.

To access your e-mail account from one of these phones, you typically have to select e-mail service from a menu. Phones with touch screens have an icon for that on the opening screen. For other phones, you press one of the buttons lining the bottom or sides of the display, much as with an ATM machine. The phone then calls your ISP. When the ISP picks up, the phone automatically transfers your account name and password. Once accepted, the ISP will start sending messages. By touching the item you want to read or hitting a button next to it, the message will be displayed. Once you’ ve read it, you can reply to the message, move onto the next one, or, with most phones, delete the message from your account. You can check your e-mail manually, but most e-phones can also be set to check several times a day automatically. In automatic mode, the phone flashes to tell you mail is waiting. If you happen to be using the phone when it is scheduled to check for e-mail, the phone will automatically try again when the line is free.

One serious drawback to e-mail by phone is that it cannot receive (or send) attached files, whether they contain documents or graphics. Some phones will attempt to display simple text files as part of the message, but other types of files will appear as gibberish (乱码) , or not at all. If you share the e-mail account with a PC and don’ t delete the message, however, you can usually retrieve the message and file on your computer. 

单选题 An e-mail phone is an improved device of telecommunication in that.
【正确答案】 D
【答案解析】第一段第四句解释了e-mail phone的功能, 即用电话代替电脑处理电子邮件, B与之相符。 第一段第四句指出, 有了e-mail phone, 即使不开电脑, 也可以处理电子邮件, 故排除C; 第一段第五句说明不是所有的e-mail phone都可以浏览网页, 故排除D。
单选题 Compared with a traditional telephone, an e-mail phone probably.
【正确答案】 B
【答案解析】由第三段可知e-mail phone必须具备可以显示邮件信息的显示器以及用于登录账号及回复邮件所需的键盘, 可以推知e-mail phone肯定比普通电话体积大。
单选题 When an e-mail phone is being used to make phone calls, it.
【正确答案】 A
【答案解析】根据题干定位到原文第三段最后一句。 如果e-mail phone在查收电子邮件时占线, 则会等通话结束后再自动查收, 可以推知通话过程中不能接收新邮件, 因此A项正确。
单选题 One fundamental flaw of e-mail phones is that people cannot use it to.
【正确答案】 D
【答案解析】根据题干one fundamental flaw定位到原文第四段第一句和第二句。 该段第二句说明e-mail phone将来只可以显示简单文本的附件内容, 这说明现在还不能显示简单文本的附件内容, 因此D项正确。
单选题 It can be inferred from the passage that e-mail phones are designed to.
【正确答案】 C
【答案解析】从原文第一段第二句及第二段第一句得知, e-mail phone可以安装在厨房及客厅等最经常使用的场所, 而且即使不会操作电脑的人也可以用它来收发电子邮件, 因此使电子邮件通信更为便利、 简单, C项正确。