单选题 {{B}}Text 2{{/B}}
A major reason most experts today support concepts such as a youth services bureau is that. traditional correctional practices fail to rehabilitate many delinquent youth. It has been estimated that as many as 70 percent of all youth who have been institutionalized are involved in new offenses following their release. Contemporary correctional institutions are usually isolated—geographically and socially--from the communities in which most of their inmates live. In addition, rehabilitative programs in the typical training school and reformatory focus on the individual delinquent rather than the environmental conditions which foster delinquency.
Finally, many institutions do not play an advocacy role on behalf of those committed to their care. They fail to do anything constructive about the hack-home conditions-family, school, work--faced by the youthful inmates. As a result, too often institutionalization serves as a barrier to the successful return of former inmates to their communities.
Perhaps the most serious consequence of sending youth to large, centralized institutions, however, is that too frequently they serve as a training ground for criminal careers. The classic example of the adult offender who leaves prison more knowledgeable in the ways of crime than when he entered is no less true of the juvenile committed to a correctional facility. The failures of traditional correctional institutions, then, point to the need for the development of a full range of strategies and treatment techniques as alternatives to incarceration.
Most experts today favor the use of small, decentralized correctional programs located in, or close to, communities where the young offender lives. Half-way houses, ail-day probation programs, vocational training and job placement services, remedial education activities, and street working programs are among the community-based alternatives available for working with delinquent and potentially delinquent youth.
Over and above all the human factors cited, the case for community-based programs is further strengthened when cost is considered. The most recent' figures show that more $258 million is being spent annually on public institutions for delinquent youth. The average annual operating expenditure for each incarcerated youth is estimated at a little over five thousand dollars, significantly more than the cost of sending a boy or girl to the best private college for the same period of time.
The continuing increase in juvenile delinquency rates only serves to heighten the drastic under-financing, the lack of adequately trained staff, and the severe shortage of manpower that characterize virtually every juvenile correction system.
单选题 The content of this selection can best be described as______.
【正确答案】 D
【答案解析】推断题。 题意为:“这篇文章是记叙文、讽刺性评论、说明文还是论说文,”文中作者论述了传统劳教所的弊端,指出新的以社区为基础的、为青年服务的项目的优点,因此是论说文。可知选项D为正确答案。
单选题 What is this passage mainly about?
【正确答案】 A
【答案解析】主旨题。 题意为:“文章的主要观点是什么?”A“非集中式劳教方案比传统的劳教活动有效得多”;B“劳教所优于青年服务社在于他们把少年犯集中在一起”;C“大多数少年犯很可能再一次犯罪”;D“许多专家偏爱劳教所的原因是劳教所成功地改造少年犯”。A更接近主题,所以为正确答案。
单选题 Which of the following statements is false?
【正确答案】 B
【答案解析】细节题。 题意为:“下列陈述哪句不正确?”A“劳教所远离少年犯的亲人居住的社区”;B“劳教所未能帮助少年犯应付劳教以后面临的问题”;C“劳教所是犯罪生涯的训练场”;D“劳教所的改造方案集中在环境因素上”。根据文章首段末句(恰恰没有把改造方案集中在造成犯罪的环境条件上),可知B为正确答案。
单选题 The word "incarceration" (Line 6, Paragraph 3) probably means______.
【正确答案】 A
【答案解析】词义猜测题。 题意为:“词汇incarceration(第三段第六行)的意思很可能是______。”请参考该词所在的那句话:传统劳教所的失败导致用一种全面的方案和改造技术的开发来替代incarceration的需求。可知该词是传统劳教所的近义词,故选项A“监禁”为正确答案。选项B“方案”;选项C“改造”;选项D“犯罪”。
单选题 What can be inferred from the last paragraph?
【正确答案】 D
【答案解析】推断题。 题意为:“从最后一段可推断出什么?”在最后一段作者讲述了少年犯罪率的不断上升加剧了每个少年劳教所人员短缺、资金不足的问题。因此选项D“每个劳教所都面临同样的问题”为正确答案。选项A“资金的严重短缺造成少年犯罪率升高”;选项B“少年劳教所急需人力”;选项C“由于巨大的压力和误解,少年犯罪率升高”。有人可能误选B。但是选项B不需推断,文章中已有相关叙述。