单选题 {{B}}Text 2{{/B}}
Much of the American anxiety about old age is a flight from the reality of death. One of the striking qualities of the American character is the unwillingness to face either the fact or meaning of death. In the more somber tradition of American literature-from Hawthorne and Melville and Poe to Faulkner and Hemingway—one finds a tragic depth that belies the surface thinness of the ordinary American death attitudes. By an effort of the imagination, the great writers faced problems that the culture in action is reluctant to face—the fact of death, its mystery, and its place in. the back-and-forth shuttling of the eternal recurrence. The unblinking confrontation of death in Greek time, the elaborate theological patterns woven around it in the Middle Ages, the ritual celebration of it in the rich, peasant cultures of Latin and Slavic Europe and in primitive cultures; these are difficult to find in American life.
Whether through fear of the emotional depths, or because of a drying up of the sluices of religious intensity, the American avoids dwelling on death or even corning to terms with it; he finds it morbid and recoils from it, surrounding it with word avoidance (Americans never die; they "pass away,") and various taboos of speech and practice. A "funeral parlor" is decorated to look like a bank; everything in a funeral ceremony is done in hushed tones, as if it were something furtive, to be concealed from the world; there is so much emphasis on being dignified that the ceremony often loses its quality of dignity. In some of the primitive cultures, there is difficulty in understanding the muses of death; it seems puzzling and even unintelligible. Living in a scientific culture, Americans have a ready enough explanation of how it comes, yet they show little capacity to come to terms with the fact of death itself and with the grief that accompanies it. "We jubilate over birth and dance at weddings", writes Margaret Mead, "but more and more hustle the death off the scene without ceremony, without an opportunity for young and old to realize that death is as much a fact of life as is birth". And one may add, even in its hurry and brevity, the last stage of an American' s life—the last occasion of this relation to his society—is as standardized as the rest.
单选题 Unwillingness to face death is______.
【正确答案】 D
【答案解析】细节题。 题意为:“不情愿面对死亡是______。”根据文章首段第二句(美国人引人注目的性格特点之一是不情愿面对死亡,既不愿面对死亡这一事实,也不愿面对死亡的意义。),可知选项D“美国人引入注目的一个性格特点”为正确答案。选项A“美国社会的一个特点”;选项B“在文明社会中都能找到的一种品质”;选项C“从拉丁祖先遗传的一种品质”。
单选题 In the novels of Hawthorne and Melville, one will find______.
【正确答案】 B
【答案解析】细节题。 题意为:“在Hawthorne and Melville的小说中,将会发现______。”根据文章首段第三、四句(在美国忧郁文学传统中——从Hawthorne,Melville和Poe到 Faulkner和Hemingway——人们发现了普通美国式死亡态度的浅薄背后深刻的悲哀。在一个不愿面对死亡的文化氛围中,通过想像力,伟大的作家们直面死亡的事实、它的神秘以及它永恒地穿梭的地点。),可知选项B“愿意把死亡当作生活的事实来接受”为正确答案。选项A“普通美国式的死亡态度”;选项C“对死亡的浅薄态度”;选项D“关于死亡的现代美国信仰的建立”。
单选题 According to the passage, which of the following is NOT true?
【正确答案】 A
【答案解析】细节题。 题意为:“在文中,下列哪句话不正确?”根据文中首段倒数第一句(在希腊时代人们面对死亡毫无畏惧。),可知选项A“在希腊时期,人们害怕面对死亡,”为正确答案。选项B“在中世纪,死亡由精美的神学形式包围”;选项C“在原始文化中,人们举行带有宗教仪式的葬礼”;选项D“在美国人的生活中,人们几乎不提死亡”。
单选题 In the author's opinion, American refuse to dwell on the idea of death______>
【正确答案】 D
【答案解析】细节题。 题意为:“作者认为美国人拒绝思考死亡______。”根据文章第二段第一句(无论是由于情感深处的恐惧,还是由于宗教激情的枯竭,美国人都不愿思考死亡,甚至不愿提到死亡。),可知选项D为正确答案。选项A“出于情感深处的恐惧”;选项B“因为他们不再非常地笃信宗教”;选项C“因为他们是唯物主义者”。
单选题 Margaret Mead suggests that______.
【正确答案】 D
【答案解析】推断题。 题意为:“Margaret Mead建议______。”文章最后一段倒数第二句(“我们庆祝婴儿的出世,在婚礼中跳舞唱歌”,Margaret Mead写道,“但是越来越匆忙地打发死亡,甚至不举行葬礼,使得人们没有机会意识到死亡和婴儿诞生一样是生活的一部分”。)可知选项D“应该向对待婚礼和出生一样地对待死亡”为正确答案。选项 A“我们对一位婴儿的降生不应该欢天喜地”;选项B“我们应当在婴儿降生时哭泣,而在葬礼上欢笑”;选项C“婚礼应当庄严”。