单选题 Zoon Health and Fitness Club Pamposh Deewani November 4 Unit 507, Jadwali Apartments Langu Road, Mumbai 400 001 Dear Ms. Deewani, We hope that over the past 12 months you have found your membership at Zoon Health and Fitness Club to be a worthwhile investment. In the future, you can rest assured that we will continue with our commitment to providing excellent services to help our valued members stay fit and healthy. Consequently, we are providing reduced rates to those who renew their memberships on or before December 31.
单选题 Why was the letter written?
【正确答案】 B
【答案解析】解析:本题是针对写信的目的进行提问的主旨题,因此应定位至第一封信件的内容。应特别注意信件中间部分与主旨相关的内容。文中提到“…we are providing reduced rates to those who renew their memberships on or before December 31.”,即将会为在12月31日及此前续费的会员提供折扣价,后文还对会员的种类和与之对应的特殊价格进行了说明,因此(B)To announce special renewal rates为正确答案。
单选题 What is indicated about Mr. Misri?
【正确答案】 D
【答案解析】解析:本题为关于题目核心词Mr.Misri的推断题,因此需定位至第一篇文章,即米斯瑞先生所写的信件的相关内容。根据“Norman Misri,Membership Coordinator”可知,诺曼·米斯瑞为会员协调人,邮件对健身俱乐部会员的更新信息进行了具体阐述,由此可以推知米斯瑞先生是健身俱乐部中负责会员管理的人员,故(D)He works for a fitness center.为正确答案。
单选题 Which type of membership did Ms. Deewani request?
【正确答案】 A
【答案解析】解析:本题需要综合考虑两篇文章的内容后进行解答。题目核心语句为type of membership…Ms.Deewani request,即问的是Deewani女士想要申请哪种(Which)类型的会员,因此首先应定位至第二篇文章,即Deewani女士所写的邮件。文中提到“I faxed the form to your office in December and transferred $493 through my bank.”,即Deewani女士将表格以传真的形式发到对方的办公室,并通过银行转账493美元,由此可以确定第一条线索。然而费用为493美元的会员究竟是哪种类型并未点明,因此应再查找第一封信件的相关内容。信件中提到“Individual,$493.00”,即个人会员对应的特殊价格是493美元,由此可以确定第二条线索。 将第一条线索“Deewani女士将表格以传真的形式发到对方的办公室,并通过银行转账493美元”和第二条线索“个人会员对应的特殊价格是493美元”综合起来考虑,则可推知Deewani女士申请的是个人会员。因此(A)Individual为正确答案。
单选题 How did Ms. Deewani contact Zoon about her suspension request?
【正确答案】 C
【答案解析】解析:本题是问Deewani女士是如何(How)与Zoon联络并表达暂停请求的,因此应定位至与题目核心语句Ms.Deewani contact Zoon about her suspension request相关的第二篇文章,即Deewani女士所写的邮件。文中提到“I called your office…to ask for a temporary suspension of my membership…”,即Deewani女士为了表达暂停会员身份的请求,致电对方的办公室,故(C)By phone为正确答案。
单选题 What is NOT stated about Ms. Deewani?
【正确答案】 B
【答案解析】解析:本题需要在文章中搜索题目核心词Ms.Deewani的相关内容并与选项进行对照后判断正误。因此应定位至两封邮件中与此相关的内容。第二封邮件中提到“…I’m leaving for Copenhagen next week…”,即Deewani女士下周将前往哥本哈根,第一封信件中提到“Pamposh Deewani”和“Mumbai”,即Deewani女士现在在孟买,由此可知Deewani女士将要出国,故(A)与原文内容一致。第二封邮件中提到“I faxed the form”,即Deewani女士通过传真发送了表格,故(B)与原文内容不符,因此(B)She submitted her renewal form in person.为正确答案。第二封邮件中提到“I have been a Zoon member…and have always been happy with your center.”,即Deewani女士作为Zoon俱乐部的会员,一直对其服务感到很满意,故(C)与原文内容一致。第二封邮件中提到“…I decided to renew mymembership.”,即Deewani女士决定续费会员,之后又说“I faxed the form to your office in December and transferred $493 through my bank.”,即Deewani女士在12月将表格以传真形式发到对方的办公室且通过银行转账493美元,故(D)与原文内容一致。