单选题
Spam

Would you like to lose weight fast? Would you like to make $5,000 a month for your home? Yes or no, you are more likely to find such unsolicited offers flooding your E-mall inbox these days than ever before, along with a free trial for professional teeth whitening and a low-rate mortgage.
Such E-mail, best known by its pejorative appellation, Spam, has been annoying Internet users for years. But in the last three months, Spam has been spiked.
Spare-watchers attribute the escalation to a combination of factors.
In a slumping economy, companies going out of business may be selling their lists of customer E-mail addresses to pay off creditors.
Mailing tactics have also improved. Online marketers have always selected addresses from Web sites, but with the growth of sites like eBay, the online auction service where thousands of people post their E-mail addresses, automated sweeps of the World Wide Web for E-mail addresses are obtaining more results.
Many now use "dictionary attacks," in which a computer automatically matches combinations of thousands of common, words and names with long lists of large domain names (amyfritz@ yahoo. com, amyfritz@ hotmail, com and so on) sends E-mail messages to all of them, much like telemarketers dialing numbers in sequence. As a result, even people who have made efforts to keep their E-mail addresses private are finding their mailboxes stuffed with suggestions on how to make money fast or reduce their debts simply and easily.
Marketers worry that people who feel constantly assaulted by junk E-mail are less likely to trust any commercial communication by E-mails, even from businesses they might otherwise be happy to hear from, like a retailer alerting them to a sale on an item they are interested in. To shield themselves from junk E-mail, many Internet users have become increasingly wary of divulging their addresses.
Some mainstream marketers are already beginning to see the effects of resistance to junk E-mail. Only a year ago, advertisers were raving about the response rates to targeted E-mail, which could reach as high as 20 percent. But that number is falling fast.
Still, critics say some online retailers with well-known brand names also contribute to the problem by automatically adding customers to an E-mail list unless they specifically ask to be kept off.
United Airlines, Amazon. com and Martha Stewart. com, among others, all require customers to uncheck the "yes" box on their Web site that asks if they would like to receive E-mail from them-or, in some cases, an unspecified list of advertising "partners". Some times, it is not entirely clear that there is a choice involved.
The difficulty of defining Spare is one-reason efforts to pass federal legislation to stop it have foundered. Critics have compared junk E-mail to unsolicited faxes, which are illegal under a law that was passed when receiving a fax was quite expensive.
单选题 Spam is ______.
  • A. a pejorative E-mail
  • B. an annoying E-mail
  • C. junk E-mail
  • D. air E-mail which gives advices
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 见第一段提出问题:与以往相比你是不是更多地发现自己的电子邮箱泛滥着别人主动发给你的邮件,有的是免费享受专业洁牙护理,有的是低息抵押;第二段指出人们用一个带有贬义的轻蔑的字眼来形容这个词,由这两点可以判断出这个词的意思是“垃圾邮件”。
单选题 Spare spikes in the last three months because ______.
  • A. "dictionary attacks" are used
  • B. companies may be selling their list of customer E-mail addresses
  • C. mailing tactics have improved
  • D. all of the above
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 见第四、五、六段,近三个月垃圾邮件兴起的原因:字典攻击策略的使用;歇业的公司出卖客户的邮箱地址;邮寄策略的提高(全球网络市集的出现)。
单选题 The damage done by Spare to businesses can be shown in ______.
  • A. the distrust of customers in commercial communication by E-mail
  • B. the interest of customers in E-mails alerting them to sales
  • C. the happiness of customers in giving out their addresses
  • D. the reluctance of customers to use the Internet
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 见第七段:商家担心人们会因为时常被垃圾邮件骚扰而不再相信任何商业邮件。
单选题 Well-known online retailers, which contribute to the Spam problem by automatically adding customers to an E-mail list unless they specifically ask to be kept off, include ______ in the passage.
  • A. United Airlines
  • B. hotmail.com
  • C. yahoo.com
  • D. excite.com
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 见第十段:在众多给顾客发送垃圾邮件的知名公司中,美国航空公司是其中之一。无需顾客点击进入,也不征求顾客是否愿意接受邮件的意见。
单选题 What will probably be discussed after the last paragraph of the passage?
  • A. The charge of sending and receiving faxes.
  • B. Other reasons why efforts to pass federal legislation to stop spam have failed.
  • C. The similarity between E-mail and fax.
  • D. The importance of passing federal legislation to stop Spam.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 本文主题并不是传真的收发,所以A不符题意;本文同样不是以电子邮件和传真的关系为主题的,所以C不符题意;D通过联邦法制来抵制垃圾邮件的重要性本文已经涉及到了,所以D也不符题意;只有B在文中介绍过,并与题目紧密相关。