Passage 1
Every day, millions of shoppers hit the stores in full force both online and on foot searching frantically for the perfect gift. Last year, Americans spent over $30 billion at retail stores in the month of December alone. Aside from purchasing holiday gifts, most people regularly buy presents for other occasions throughout the year, including weddings, birthdays, anniversaries, graduations, and baby showers.
This frequent experience of gift-giving can engender ambivalent feelings in gift-givers. Many relish the opportunity to buy presents because gift-giving offers a powerful means to build stronger bonds with one's closest peers. At the same time, many dread the thought of buying gifts; they worry that their purchases will disappoint rather than delight the intended recipients.
Anthropologists describe gift-giving as a positive social process, serving various political, religious, and psychological functions. Economists, however, offer a less favorable view. According to Waldfogel (1993), gift-giving represents an objective waste of resources. People buy gifts that recipients would not choose to buy on their own, or at least not spend as much money to purchase (a phenomenon referred to as “the deadweight loss of Christmas”). To wit, givers are likely to spend $100 to purchase a gift that receivers would spend only $80 to buy themselves. This “deadweight loss” suggests that gift-givers are not very good at predicting what gifts others will appreciate. That in itself is not surprising to social psychologists. Research has found that people often struggle to take account of others' perspectives their insights are subject to egocentrism, social projection, and multiple attribution errors.
What is surprising is that gift-givers have considerable experience acting as both gift – givers and gift-recipients, but nevertheless tend to overspend each time they set out to purchase a meaningful gift. In the present research, we propose a unique psychological explanation for this overspending problem, i.e., that gift-givers equate how- much they spend with how- much recipients will appreciate the gift (the more expensive the gift, the stronger a gift-recipient's feelings of appreciation). Although a link between gift price and feelings of appreciation might seem intuitive to gift-givers, such an assumption may be unfounded. Indeed, we propose that gift-recipients will be less inclined to base their feelings of appreciation on the magnitude of a gift than givers assume.
Why do gift-givers assume that gift price is closely linked to gift-recipients' feelings of appreciation? Perhaps givers believe that bigger (i.e., more expensive) gifts convey stronger signals of thoughtfulness and consideration. According to Camerer (1988) and others, gift-giving represents a symbolic ritual, whereby gift-givers attempt to signal their positive attitudes toward the intended recipient and their willingness to invest resources in a future relationship. In this sense, gift-givers may be motivated to spend more money on a gift in order to send a “stronger signal” to their intended recipient. As for gift-recipients, they may not construe smaller and larger gifts as representing smaller and larger signals of thoughtfulness and consideration.
The notion of gift-givers and gift-recipients being unable to account for the other party's perspective seems puzzling because people slip in and out of these roles every day, and, in some cases, multiple 10 times in the course of the same day. Yet, despite the extensive experience that people have as both givers and receivers, they often struggle to transfer information gained from one role (e.g., as a giver) and apply it in another, complementary role (e.g., as a receiver). In theoretical terms, people fail to utilize information about their own preferences and experiences in order to produce more efficient outcomes in their exchange relations. In practical terms, people spend hundreds of dollars each year on gifts, but somehow- never learn to calibrate their gift expenditures according to personal insight.

The authors most likely use the examples in lines 1-5 of the passage (“Every... showers”) to highlight the ________.
文章第二段第一句提到“This frequent experience of gift-giving can engender ambivalent feelings in gift-givers.”。这种送礼的频繁经历会给送礼者带来矛盾的感觉。这里“This frequent experience of gift-giving”指代第一段的内容。由此可知,前五段是为了突出人们购买礼物的规律性。故选A。
The authors indicate that people value gift-giving because they feel it ________.
文章第二段第一句提到“Many relish the opportunity to buy presents because gift-giving offers a powerful means to build stronger bonds with one's closest peers.”。许多人珍惜购买礼物的机会,因为赠送礼物是一种与最亲密的人建立更紧密的联系的有效方式,可以智利旅游业现存的市场来自美国和西欧,远东属于新开发的地区。由此可知,人们认为送礼物可以加强关系。故选D。
The “social psychologists”, mentioned in paragraph 2 would likely describe the “deadweight loss” phenomenon as ________.
文章第三段倒数第二三句提到“This ‘deadweight loss’ suggests that gift-givers are not very good at predicting what gifts others will appreciate. That in itself is not surprising to social psychologists.”。这种无谓的损失表明,送礼者并不善于预测别人会欣赏什么礼物。 这一点对社会心理学家来说并不奇怪。由此可知,社会心理学家通常能预测到这种“无谓损失”。故选A。
The authors refer to work by Camerer and others (line 3 of Para. 4) in order to ________.
文章第五段第一句提到“Why do gift-givers assume that…According to Camerer (1988) and others…”。为什么送礼物的人认为……。Camerer和一些其他人认为……。由此可知,提到Camerer和一些其他的作品是为了提供一种解释。故选A。
The authors would likely attribute the differences in gift-giver and recipient mean appreciation as represented in the graph to ________.
文章倒数第一段第二句提到“Yet, despite the extensive experience that people have as both givers and receivers, they often struggle to transfer information gained from one role (e.g., as a giver) and apply it in another, complementary role”。然而,尽管人们在作为给予者和接受者之间有着丰富的经验,他们常常很难从一个角色(如,作为一个给予者)得信息的应用于另一个角色。由此可知,人们无法改变视角。故选A。