单选题
Neighbor Disputes

Disputes with your neighbors can be common, and it is easy to understand why people care about them so much. Having a conflict with a neighbor can make people feel uncomfortable and sometimes unsafe in their own home.
Conflicts with neighbors can happen when we have different ideas about our home and what the neighborhood means to us. For example, you may have bought your home because you want a peaceful place to live in, but your neighbor wants a workshop or a place to party. Disputes also sometimes happen when people have to share space with their neighbors. For example, disagreements can occur over changes to fences or trees, or over the use of driveways or other shared areas.
No matter how good your neighborhood is, problems can arise quite suddenly. If disputes are not dealt with, they can get worse and worse. However, these challenges can be overcome if every one is sincerely willing to try, and if people feel that it is safe to agree and disagree with each other. Disputes can often be overcome when people can focus on the problem and not the person and work together to find solutions that everyone can live with. Here are some suggestions for preventing and managing neighborhood disputes:
Get to know your neighbor.
Discuss with your neighbor before you do anything that may affect them.
Take your neighbor's concerns seriously, even if they seem like small things to you.
When people feel understood, it is easier to work through a problem.
Don't believe that the other person knows there is a problem. Often they don't.
Sometimes it is a simple misunderstanding.
Discuss your methods with friends or family. They may have some useful ideas.
Remember to focus on the problem, not the person.
Work on what you can change, not what you can't.

单选题 Disputes with a neighbor can bring very bad feelings to people.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 邻里之间的争吵会影响人的心情。本句话和文章第一段最后一句话中的内容“和邻居发生冲突会使人感到不舒服,有时甚至感觉呆在自己家里不安全”相吻合,因此是正确的。
单选题 People can make use of the shared areas in any way they want.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 人们可以随心所欲的使用公共区域。本句话和文章第二段最后一句话的内容“例如,当对篱笆或树木做出变动时,或当我们使用车道或其他公用区域时,分歧就会出现”相矛盾,因此是错误的。
单选题 People buy houses for different reasons.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 人们出于不同的原因购房。根据文章中第二段的第二句话:你买房时是为了寻找一片安静之地去居住,而你的邻居却是想找个工作室或聚会之地。可以推断本句话是正确的。
单选题 One can just forget about disputes because they will be forgotten by neighbors over time.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 我们大可以忘掉争吵,因为随着时间的流逝这些争吵自然会被忘掉。根据文章第三段的第二句话:如果纠纷不及时处理就会变得越来越糟,可以得知如果不想办法解决,争吵会愈演愈烈的,因此本句话是错误的。
单选题 If people live in a very peaceful neighborhood, disputes won't take place at all.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 如果人们所住的地方特别和平,根本就不会有争吵。根据文章中第三段的第一句话:无论你的邻居多么好,问题总会突然出现。可以知道本句话是错误的。
单选题 Your family and friends can help you argue with your neighbors.
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 你的朋友和家人可以帮助你和邻居吵架。根据文章倒数第三、四句话:把你的方法和朋友或家人一块讨论,他们可能会有好的解决方法,可以得知朋友和家人是通过为你出些点子的方式帮你解决问题,而不是帮你和邻居吵架。
单选题 It is important to have a problem-solving attitude when there is a dispute with a neighbor.
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 和邻居有了纠纷时,持有一种解决问题的态度非常重要。根据文章第三段的倒数第二句话:记住针对问题,不要对人,可以推断出有了邻里纠纷最关键的是就事论事,而不是就是论人。彼此要共同努力解决问题。因此本句话是正确的。