【正确答案】 Notice
December 26, 2015
To ensure the newly-enrolled international students to be acquainted with the service of our library, I'm writing this notice to inform you of some relevant information.
Firstly, our library provides a great number of books and materials, which involve most majors and subjects. Beside, there are many extra-curricular reading materials. Therefore, it can basically satisfy your demands. Secondly, you can use computers on the first floor for check any book information you need. Thirdly, students are allowed to enter into our library with a library card which you can get from your monitor within a week. Please go to http://lib.xxxx.edu.cn if you need any other help.
Li Ming
【答案解析】 本文格式正确,层次清晰,完成了规定的题目要求。第一段简洁地指明写通知的目的,并交代了写作对象,也隐含了作者的身份。第二段介绍了留学生应该了解的一些基本信息,如图书馆书籍、查询工具和借书卡。第三段提供了联系方式。句式结构多样,内容丰富。