单选题 1. The Internet
Don't we find it irresistible? The Internet is everywhere, and it is loved and used by everyone for everything.
A quick survey reveals that most people will tell you that they use the Internet to stay in touch with others on the Internet. Most of us say that writing or receiving e-mail is our" number One use of the Internet. We do this at home, at work, or wherever we sit down at a computer. We send and receive e-mails for fun, for personal reason, daily for business, and in all areas of our work. The Internet allows us to communicate from room to room, city to city, or country to country for the same price and the same immediate speed. Correspondence is king of Internet use.
As students, we use the Internet to do research and help us with our assignments. Friends or teachers often suggest we look up an article on the web. We act on those suggestions nearly as frequently as we write e-mails. We love the ability to grab quick chunks of information and make it ours. As students, we no longer have to search through dusty books and spend money, copying articles to get our research done. This unique research tool is available twenty-four hours a day, every day of the week, or as long as have electricity or a form of power to get us online.
For those of us who have watched travel agencies close up their doors and go out of business, we know that online travel is the future, and the future has arrived. Wherever we want to go and however we want to get there, the Internet is our guide and companion to those destinations. The Internet has changed the way we travel forever. Go online with a credit card in hand, and you can arrange for hotel in Dallas, a rental car in Los Angeles, or a safari in Kenya.
Electronic commerce or e-commerce is one of the fastest growing areas of Internet use. Ecommerce is the buying and selling of either services or merchandise while using the Internet. Buying cars, sending musical greeting cards, downloading the newest music, and even trading stocks are done everyday on the Interact before some of us see the sun rise. Just imagine how many millions and millions of dollars have changed due to commercial activities since you started reading this.

单选题 Most people take e-mail as the most important use of the Interact.
【正确答案】 A
【答案解析】题干是文章第二段第二句话的句子释义,因此是正确的。
单选题 The Internet makes the communication easier though at different speed.
【正确答案】 B
【答案解析】文章第二段倒数第二句说明网络资费和网速无论在何地都是一样的,题干错误。
单选题 Computers can replace students to do their homework.
【正确答案】 C
【答案解析】文中没有涉及题干说的,网络能够替代学生为他们做作业。
单选题 As a unique tool, the Internet is available anytime, anywhere.
【正确答案】 B
【答案解析】文章第三段最后一句话说明上互联网至少需要有电力的支持。
单选题 Tourists do not contact travel agencies anymore.
【正确答案】 B
【答案解析】文章第四段说在网络上定制旅行路线更加方便,并没有说就淘汰了旅行社。
单选题 E-commerce is more popular than it used to be.
【正确答案】 A
【答案解析】文章最后一段第一句话说电子商务增长迅速,自然比原来要发达。
单选题 It is always free to download music online.
【正确答案】 B
【答案解析】文章最后一段最后一句话提到电子商务收益颇丰,其中就包括了收费下载音乐,因此下载音乐不一定总是免费。