单选题
Staying Active in Old Age Keeps People Mobile

People over 70 who aren"t active are more likely to develop problems walking or climbing stairs within a few years, according to a new study.
These findings suggest that it"s very important to stay 1 in old age, study author Dr. Marjolein Visser told Reuters Health.
"Physical activity in old age is as important 2 taking your medications(药物)," Visser noted. "You do not need to join an expensive, fancy sports club with high-tech (高科技的 ) equipment. Your body will already 3 from regular walking."
Visser explained that 4 active helps prevent people from becoming breathless during simple activities, increase muscle mass and strength, and maintain the balance People need to walk up stairs, for instance.
To investigate how important exercise is to older adults, Visser"s team interviewed 3,075 men and 5 between the ages of 70 and 79, all of whom said they had no problems walking one-quarter of a mile or climbing 6 . The investigators followed the subjects for 4-1/2 years, noting who developed problems 7 and climbing stairs.
During the study,34 percent of men and 47 8 of women said they began to struggle with walking and climbing stairs. People 9 were inactive were twice as likely to report these problems as people who said they got regular exercise.
People who didn"t exercise but had active lifestyles appeared to be at a somewhat higher risk of developing 10 walking and climbing stairs, relative to people who exercised 11 . Still, leading an active lifestyle appeared to protect people 12 problems better than being generally inactive, the researchers report in the Journal of the American Geriatrics (老年医学的) Society.
Among people who were generally inactive, 13 who walked even a little bit—such as brisk (轻快的) walking for a little over an hour per week—were at a lower 14 of mobility (可动性) problems.
"If you do not like to exercise or you cannot exercise 15 of serious health problems or functional limitations, do try to be as active as possible," Visser advised.
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 前文提到,70多岁的人如果不活动很可能走路或爬楼梯都会有困难,所以此处应是“老年时保持经常活动很重要”,active意为“活动的”,符合题意。
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] as...as...意为“像……一样,如同”,为固定搭配,符合题意。
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 此处表示“你的身体将从经常散步中受益”,benefit from意为“从……中受益”,符合题意。
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] stay active意为“保持经常活动,保持活跃”,符合题意。
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] met and women意为“男人和女人”,符合题意。其他三项一般都不与men搭配。
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 第一段就提到“problems walking or climbing stairs”,而且空格处下一句也提到“climbing stairs”,此处与前后文相呼应,也应为“climbing stairs”,意为“爬楼梯”。
【正确答案】 B
【答案解析】[解析] 前文多次提到“problems walking or climbing stairs”,此处仍表示“在走路和爬楼梯方面的问题”,故选B。
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 此处表示“34%的男人和47%的女人说……”,故选A。
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] who引导限制性定语从句,修饰先行词people,且在从句中作主语,符合题意。
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 前文多次提到“problems walking or climbing stairs”,此处仍表示“在走路和爬楼梯方面的问题”,problem意为“问题,毛病”,符合题意。symptom症状;issue重要的议题,争论的问题;chance机会。
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] 此处表示“经常运动”,regularly意为“经常”,符合题意。
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] protect...from...意为“保护……,使……免受损害”,为固定搭配,符合题意。
【正确答案】 D
【答案解析】[解析] those为指示代词,指代people,且作后面who引导的从句的先行词,符合题意。
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] risk风险;part部分;way道路,方式;share分享。根据题意,应选A。
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] since与of不能搭配;owing to与due to为固定搭配,与题意不符;只有because与of搭配,意为“因为”,符合题意。