单选题

【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 74-76
Hello, my name is Hellen Schulz. I've been a family physician for over 30 years. Everyday at work, as a doctor, I treat patients who want to take better care of themselves. I suggest plenty of rest and exercise and of course I always recommend a proper diet Healthy eating is crucial to a healthy life. That's why I developed a diet based on my experience in nutrition Here. I'm providing the tools to succeed through the innovative diet in my new cookbook,“Schulz 300”. The Schulz 300 will provide you with 300 pages of healthy, easy to make recipes To order, call 1800-555-2121. That's 1800-555-2121
初级问题
文章中并没有直接涉及到说话者的内容,所以必须要综合文章的内容推测答案。文章中有说话者自称是家庭医生(family physician)、可以治疗患者(treat patients)的内容,所以答案是医生。
【正确答案】 C
【答案解析】初级问题
文章中直接提到了本文是烹饪书的广告,并且通过其中的proper diet(合理饮食),healthy eating(健康饮食),nutrition(营养),innovative dieting in my cookbook(我食谱里的创新饮食方法),recipes(食谱)等词也可以推断出这是一则食谱广告。绝对不可以因为内容与健康有关就选择(A)选项的运动器械,或者因为与吃饭有关就选择(D)选项的食物。
【正确答案】 D
【答案解析】中级问题
一般预定商品的方法会在文章的最后出现,本文也是这样,文章的最后出现了预定电话,而且重复了两次,所以本题还是比较简单的。注意不要误认为是传真号码而与(B)选项混淆。