阅读理解

Crippling health care bills, long emergency-room waits and the inability to find a primary care physician just scratch the surface of the problems that patients face daily.

 Primary care should be the backbone of any health care system. Countries with appropriate primary care resources score highly when it comes to health outcomes and cost. The U.S. takes the opposite approach by emphasizing the specialist rather than the primary care physician.

A recent study analyzed the providers who treat Medicare beneficiaries. The startling finding was that the average Medicare patient saw a total of seven doctors—two primary care physicians and five specialists—in a given year. Contrary to popular belief, the more physicians taking care of you doesn’t guarantee better care. Actually, increasing fragmentation of care results in a corresponding rise in cost and medical errors.

How did we let primary care slip so far? The key is how doctors are paid. Most physicians are paid whenever they perform a medical service. The more a physician does, regardless of quality or outcome, the better he’s reimbursed. Moreover, the amount a physician receives leans heavily toward medical or surgical procedures. A specialist who performs a procedure in a 30-minute visit can be paid three times more than a primary care physician using that same 30 minutes to discuss a patient’s disease. Combine this fact with annual government threats to indiscriminately cut reimbursements, physicians are faced with no choice but to increase quantity to boost income.

Primary care physicians who refuse to compromise quality are either driven out of business or to cash-only practices, further contributing to the decline of primary care.

Medical students aren’t blind to this scenario. They see how heavily the reimbursement deck is stacked against primary care. The recent numbers show that since 1997, newly graduated U.S. medical students who choose primary care as a career have declined by 50%. This trend results in emergency rooms being overwhelmed with patients without regular doctors.

How do we fix this problem?

 It starts with reforming the physician reimbursement system. Remove the pressure for primary care physicians to squeeze in more patients per hour, and reward them for optimally managing their diseases and practicing evidence-based medicine. Make primary care more attractive to medical students by forgiving student loans for those who choose primary care as a career and reconciling the marked difference between specialist and primary care physician salaries.

We’re at a point where primary care is needed more than ever. Within a few years, the first wave of the 76 million Baby Boomers will become eligible for Medicare. Patients older than 85, who need chronic care most, will rise by 50% this decade.

 Who will be there to treat them?

单选题 The author’s chief concern about the current U. S. health care system is_____.
【正确答案】 C
【答案解析】文章第一句即指出“Crippling health care bills, long emergency-room waits and the inability to find a primary care physician...”, 这些现象都反映出基础医疗资源不足, 并且后文中作者主要是从体制上分析了导致基础医疗人员不足这一问题的原因, 因此C项正确。
单选题 We learn from the passage that people tend to believe that_____.
【正确答案】 D
【答案解析】第三段第三句提到“Contrary to popular belief, the more physicians taking care of you doesn’t guarantee better care.”, 即与人们通常的想法相反, 并不是越多的医生照顾你就能保证越好的治疗。 由此可见大多数人认为照顾一个病人的医生越多越好。
单选题 Faced with the government threats to cut reimbursements indiscriminately, primary care physicians have to_____.
【正确答案】 D
【答案解析】根据第四段最后一句“…government threats to indiscriminately cut reimbursements, physicians are faced with no choice but to increase quantity to boost income.”, 初级保健医生只好用增加工作量来增加收入。
单选题 What suggestion does the author give in order to provide better health care?
【正确答案】 A
【答案解析】倒数第三段作者提出了解决措施, 其中一项是“reconciling the marked difference between specialist and primary care physician salaries”, 即A项。