单选题
单选题 Where should the runners meet tomorrow?
【正确答案】 C
【答案解析】[听力原文]
W: Hello, Marathon Runners! Welcome to week seven of your marathon training. You have finished a 5K run and I am proud of you for following the program. I hope you will continue coming and running or walking with the group every chance you have. Don"t forget that next Sunday is our long slow distance run, which is a very important part of building up your running strength. For tomorrow"s practice, we will all meet again at the Community College at 8 a.m., where we will head in a new direction and run in an area with lots of hills. Our distance will be 3.5 miles. We"ll have route maps to hand out as always. Water will be available on the course, and we will also have sports drinks. Don"t forget to bring a post-run snack with you.

选项A错误,文中说他们前行的地点是多山的。选项B是明天跑步的区域,而不是集合地。选项C正确。选项D错误,没有提及运动中心。
单选题 What are runners asked to bring?
【正确答案】 A
【答案解析】选项A正确,说话人提醒跑步者携带跑步后吃的零食。选项B和C都已经提供了。选项D没有提及。
单选题 What is the purpose of the long slow distance run?
【正确答案】 B
【答案解析】选项A没有陈述。选项B正确。选项C错误,新人也被邀请一起跑步。选项D错误,没有提及要赢得任何马拉松。