单选题
Today there are policemen everywhere, but in 1700, London had no policemen at all. A few old men used to protect the city streets at night and they were not paid. About 300 years ago, London was starting to get bigger and more and more people began to live there. The city was very dirty and many people were poor. There were so many thieves who stole money in the streets that people stayed in their homes as much as possible. In 1750, Henry Fielding started to pay a group of people to stop thieves. They were like policemen and were called "Bow Street Runners" because they worked near Bow Street. Fifty years later, there were 120 "Bow Street Runners", but London had become very big and needed more policemen. So in 1829, the first Metropolitan(or London)Police Force was started with 3,000 officers. Most of the men worked on foot, but a few rode horses. Until 1920 all the police in London were men. Today, the London police are quite well paid and for the few police officers who still ride horses, the pay is even better than for the others.
单选题
About 300 years ago, many people ______. A. wanted to leave London B. had big houses in London C. became policemen D. came to live in London
单选题
People didn't leave their houses because ______. A. they had no money B. they were afraid of losing money C. the city was not clean D. they liked homes
单选题
The "Bow Street Runners" ______. A. stopped people stealing B. stole money C. paid people for them to steal D. stopped people riding horses
【正确答案】
A
【答案解析】[解析] 根据第三段可以知道Bow Street Runners是类似警察的一群人,所以他们的职能当然是防止偷盗。B选项说他们偷钱,C选项说他们付钱让人偷窃,D选项说他们阻止人们骑马,都不对,所以答案选A。
单选题
Today, London police officers who ride horses are paid ______. A. the same as their workmates B. more than their workmates C. half as much as their workmates D. less than their workmates
【正确答案】
B
【答案解析】[解析] 根据最后一段后面“the pay is even better than for the others”可以知道他们比其他的工作人员报酬高,所以答案选B。
单选题
In 1700, the men who protected the streets were paid ______. A. a few B. nothing C. a little D. a lot
【正确答案】
B
【答案解析】[解析] 根据第一段末尾中的“they were not paid”可以知道他们没有任何报酬,所以答案选B。