单选题     Dublin City Hall
    Inside City Hall is an interesting exhibition about Dublin's history, with historical items from the old city and multimedia presentations. The building, which dates from 1779, once badly damaged, was recently renovated. Guided tours are available. Open Monday to Saturday 10:00 a.m. ~5:15 p.m.; Sunday and holidays 2:00 p.m. ~5:00 p.m. Admission is $6.50. Phone 672-2204.
    Dublin Castle
    This is a joy for anyone interested in archaeology or history. Dublin Castle was built in the 13th century on top of the foundations of a Viking structure. The castle served as a military fortress, prison, court of law and the core (核心) of British administration in Ireland until 1922. It's now used for state functions and government conferences. Guided tours are available. Open Monday to Friday 10:00 a.m. ~4:50 p.m.; Saturday, Sunday and holidays 2:00 p.m.~4:50 p.m. Closed during state functions. Admission is $4.50. Phone 677-7129 or 677-7270.
    Trinity College
    The sole college of the University of Dublin, Trinity was founded by Queen Elizabeth I in 1592. The reason most visitors venture to Trinity is to take a look at the Book of Kells, which is on display at the Old Library. The ticket price includes admission to the Long Room, a striking space that contains 200,000 oldest books of the college. Open Monday to Saturday 9:30 a.m. ~5 p.m.; Sunday noon ~4:30 p.m. (from 9:30 a.m. June to September). College Green. Phone 608-1177.
    Irish Museum of Modern Art
    Housed in the beautifully restored (修复) Royal Hospital Kilmainham (which was modelled (复制) on Les Invalides in Paris), the museum exhibits contemporary art and has an impressive permanent collection that includes pieces representing the cutting edge of Irish and international art. Open Tuesday to Saturday 10:00 a.m. ~5:30 p.m.; Sunday and holidays noon ~5:30 p.m. The museum has no admission charge. Military Road, Kilmainham. Phone 612-9900.
单选题     According to the passage, we can know ______.
 
【正确答案】 D
【答案解析】 根据文章最后一段“Open Tuesday to Saturday 10:00 a.m.~5:30 p.m.;Sunday and holidays noon~5:30 p.m.”可知,在周三的上午11点是可以进入博物馆的,故选D。
单选题     The underlined word 'renovated' in the first paragraph means ______.
 
【正确答案】 C
【答案解析】 文中提到“once badly damaged”,而后面又讲“Guided tours are available.”由此可以推断这个建筑遭到损坏后得经过重新修复才可以对外开放,故选C。
单选题     Which place do you pay the least money to visit? ______
 
【正确答案】 C
【答案解析】 根据文章最后一段“The museum has no admission charge”可知,爱尔兰现代艺术博物馆是免费的,故选C。
单选题     If you want to ask something about the Book of Kells, which number do you need to dial? ______
 
【正确答案】 A
【答案解析】 根据文章倒数第二段“The reason most visitors venture to Trinity is to take a look at the Book of Kells”可知,在都柏林圣三一学院有《凯尔经》,所以需要拨打电话6081177,故选A。