复合题 Direction: There are 2 passages in this part. Each passage is followed by some questions. For each of them there are four choices marked A. B. C. and D. You should choose the best answer and write it down on your Answer Sheet. 

Passage 1 

One key to a happy retirement is the means to enjoy it. Rogers de Haan ended up with more than enough money to finance his golden years when he decided to retire and sell Saga Group, his family 's business, in late 2004. Saga Group, the British travel, media and financial- services company that targets older consumers attracted several major bidders, with Charterhouse ultimately paying $2. 4 billion. What attracted Charterhouse and its rivals was Saga 's market strength in Britain 's fastest-growing consumer demographic: the over-50 set. 

While most business makes great efforts to attract the young, Saga realized early on that there 's often more money to be made from the mature. Marketers have traditionally stayed away from older consumers, preferring to aim their pitches at a younger audience it hopes to develop into lifelong customers. But Tim Bull, Saga 's marketing director, says mature consumers are just as eager to buy as youngsters, though they are most sensible and more discerning. They are also richer—much richer. 

The rise of the silver spender is not confined to the U. K. , of course. The trend is the same across Europe and beyond. Within five years, about one-third of the U. S. population will be older than 50, and consumers in that age bracket currently own 65% if the net worth of all households. As a commercial company entirely focused on aging consumers, Saga remains unique. The U. S.  's AAPP, for example, also sells products and has a magazine, but it 's nonprofit group more interested in public policy and political lobbying. So as businesses look for opportunities to court older buyers, they are increasingly turning to Saga for advice. It 's got partnerships with a growing number of companies eager to attract the “gray pound” , including Hilton hotels, Hertz and David Lloyd Leisure, a chain of health clubs. “They have the products older people want, but are not sure how to reach them. It 's a good business model for us, ” Bull says. 

Barriers remain, however. The taste of old-fashion, though fading, clings to the company like the scent of grandma 's flowers. Trendy advertisers, for example, still stay away from Saga Magazine, despite its impressive circulation. Although the monthly runs features on still-cool celebs, it 's filled with ass for retirement properties and health-improving facilities. In order to combat that perception, Saga is planning a brand improvement campaign designed by ad agency Doner Cardwell Hawkins. “It will stress our core strengths to a new generation” , says Bull. 

Given the success of Charterhouse 's buyout, there 's suspicion that Saga may soon go public . The company declines to discuss whether an initial public offering is in the works, but, investors would likely welcome a debt- raising because of Sag 's strong brand and impressive track record. And given that nearly half the U. K.  's adult population will be 50 or older by 2020, it 's not about to run out of potential customers anytime soon.

单选题 Roger de Haan’ s decision is mentioned to _____.
【正确答案】 D
【答案解析】本题为细节理解题。 题意为文中提及“Roger de Haan的决定” 是为了, 弄清楚Roger de Haan的决定是卖掉Saga Group,接着全文围绕Saga Group的优势展开, 故选D。 
单选题 It can be inferred that the products of Saga Group can possibly be described as _____.
【正确答案】 A
【答案解析】本题为细节推断题。 根据第二段最后一句, 老龄人虽然更明智有辨识能力, 但他们比年轻人有钱得多推断, Saga Group的商品质量上乘, 价格也不菲。 
单选题 It can be learned from Paragraph 3 that more and more companies are _____.
【正确答案】 D
【答案解析】本题为细节理解题。 根据第三段倒数第一、 二句, 可知许多公司渴求吸引老龄顾客而与Saga Group合作, D符合文意, 故选D。 Bull是Saga市场部经理, 并不是其他公司员工, A错误。 这些公司有老龄人想要的产品, 只是不知如何打开老龄顾客市场, B错误。 C与D是对立项, C错误。
单选题 According to the text, Saga Magazine _____.
【正确答案】 B
【答案解析】本题为细节理解题。 倒数第二段最后一句Bull说他们将向他们的新客户群体着重展示他们的核心优势,根据句意,选B。最后一段倒数第二句提到Saga品牌实力强, A错误。 C、 D无中生有, 排除。
单选题 Which of the following statement is true about Saga Group?
【正确答案】 C
【答案解析】本题为主旨大意题。 最后一段最后两句, 投资者愿意贷款, 因为不久Saga就会有源源不断的客源, 故选C。