单选题 Psychotherapy for as long as nine months is significantly more effective than short-term treatment for alleviating depression associated with bipolar disease, new research suggests.
The drugs used to treat depression are of limited use in treating the repeating depressive episodes of bipolar illness, according to background information in the article, published last week in The Archives of General Psychiatry.
The researchers studied 293 patients with bipolar disease at 15 medical centers nationwide. They randomly assigned one group of 163 people to one of three kinds of psychotherapy consisting of up to 30 50-minute sessions over nine months.
A second group of 130 patients was assigned to "collaborative care," three sessions over six weeks designed to offer a brief version of the most common psychological and behavioral strategies shown to be beneficial in bipolar illness. The participants, whose average age was 40, were followed for one year, and all were also being treated with mood-stabilizing medicines.
Cognitive behavioral therapy focuses on challenging and controlling negative thoughts. In interpersonal and social rhythm therapy, patients concentrate on stabilizing daily routines and resolving interpersonal problems. Family therapy engages family members to help solve problems related to the illness, like failing to take medication properly, and to reduce the number of negative family interactions.
Therapists at each of the 15 medical centers received brief training in the therapies they administered.
"The study included real-world patients experiencing the early phases of a depressive episode," said David J. Miklowitz, the study's lead author. "And the therapists who delivered the treatment were trained by experts in the field with low-intensity training, which is typical of what's available in real-life practice."
Recovery rates after one year were a combined average of 64 percent for the intensive therapy groups, but only 52 percent for those who had brief therapy. In any given month, a patient undergoing longer-term therapy was more than one and a half times as likely to be well as one who had short-term treatment. Family therapy was slightly more effective than interpersonal or cognitive behavioral therapy, but the differences among the types of intensive treatment were not statistically significant.
"This is a monumental study," said a professor of psychiatry who was not involved in the work. "There are no pharmaceutical companies willing to pay for research in psychotherapy, so we don't have many clinical trials." But, she added: "Psychosocial treatment for bipolar illness is not an alternative to medication. It's a supplement."
The cost of long-term therapy is high, and insurance companies are reluctant to cover it. But according to the professor, the cost of not covering it could be higher. "It isn't just the cost of the therapy. It's the long-term cost. Bipolar illness has devastating effects on families as well as on the patients themselves./

单选题 The underlined word "bipolar" (Line 2, Paragraph 1) most probably means ______
【正确答案】 B
【答案解析】本题为语义理解题。根据“The drugs used to treat depression are of limited use in treating the repeating depressive episodes of bipolar illness”,可以判定bipolar同depression并不是同一种疾病,而且治疗手段也有所差异。因此选项A和D不正确。根据“Psychosocial treatment for bipolar illness is not an alternative to medication. It's a supplement.”可以得知,要真正治愈该种疾病还是需要药物治疗,因此C不正确。根据文中描述,bipolar具有抑郁阶段,因此符合题意的解释只有B。
单选题 It has been found in the research that ______ are more likely to be well.
【正确答案】 A
【答案解析】本题为细节理解题。根据实验结果,长期采用心理治疗的患者康复比例更高,各种心理疗法的效果虽然存在差异,但是最显著的结果还是采用心理治疗的时间所决定的。因此选A。
单选题 The most prevailing types of psychotherapy don't include ______
【正确答案】 A
【答案解析】本题为细节理解题。文中提到了“collaborative care”,但是是作为进行心理治疗的形式来进行说明的。另外三种方式在文中都有提及,考生应当仔细阅读,避免将心理治疗形式与心理治疗种类混淆。
单选题 According to the text, the study is considered as monumental in that ______
【正确答案】 C
【答案解析】本题为推理判断题。选项A在文中出现的作用是为了说明进行临床实验的来之不易。选项D在文中并没有提及。选项B是对于心理治疗的说明:,即辅助疗法而不能够代替药物。原文谈到由于没有药物生产厂商提供资金,因此此类研究非常具有划时代意义。所以选C。
单选题 It is better for insurance companies to cover the cost of long-term therapy because
【正确答案】 C
【答案解析】本题为推理判断题。选项A中的内容是保险公司不愿提供此类保险的原因,选项B只是列举了事实,并没有说明原因。选项D在文中并未提及。专家的意见是将长期心理治疗列入保险范畴能够更有效地避免更大损失的出现,因此只有C最符合题意。