单选题
单选题 What does the airline offer?
【正确答案】 B
【答案解析】[听力原文]
W: Thank you for calling Alasia Airlines. All of our flight receptionists are assisting other customers at this time. If you are calling to make a reservation, please hold the line, and we will connect you right away. Alasia Airlines is the number one discount airline with connections all over Asia and the Middle East. We offer monthly discount specials to many popular destinations and VIP service to our Alasia emerald cardholders. If you would like to know more, please visit us online at AlasiaAir.com. Thank you for calling Alasia. Please hold the line and we"ll be right with you.

选项A错误,网上服务只是获取信息的一种方式。选项B正确。选项C错误,套餐服务包括住宿,这没有提及。选项D错误,航班频次没有提及。
单选题 What is the main reason callers would call this company?
【正确答案】 A
【答案解析】选项A正确。选项B错误,这是提供给特别会员的服务,但不是人们拨打电话的原因。选项C和D中的这些服务没有提及。
单选题 Where does this airline have connections?
【正确答案】 B
【答案解析】选项A理解错了“connection”的意义。选项B正确。选项C理解错了“have connections”的意义。选项D错误,其他目的地没有提及。