单选题 A certain Social Security recipient will receive an annual benefit of $12,000 provided he has annual earnings of $9,360 or less, but the benefit will be reduced by $1 for every $3 of annual earnings over $9,360. What amount of total annual earnings would result in a 50 percent reduction in the recipient"s annual Social Security benefit? (Assume Social Security benefits are not counted as part of annual earnings.)
【正确答案】 E
【答案解析】[解析] 设该接收者的年收入为x美元时只能获得年保障金的一半,根据题意可以得到如下方程: