单选题 Dear Mr. Wong,
This is my first day back from my trip to Asia. I wanted to send you a note right away to thank you for the warm hospitality and help you provided during my visit. You and your staff demonstrated incredible professionalism, kindness, and talent in all your efforts. The presentation to the leadership team was unanimously well received.
My two trips to Singapore over the last three months have solidified my opinion and belief that you and your team are definitely the right choice for our next groundbreaking project. I feel very confident that you will spearhead a very successful initiative for us.
I will formally prepare the proposal details to send to my Chief Executive Officer, and I recommend we take the next step and formalize a contract for this upcoming project with you. Once that has been drafted, I would like you and your senior members to take a trip to our offices here in New York to review the final details together. We will make all the necessary travel arrangements once we have a better idea about the timing.
I trust that this will be good news for you and your team. Please contact me with any questions in the meantime. Will be in touch with you early next week.
Sincerely,
单选题 What is the purpose of Mr. Forman's letter?
【正确答案】 B
【答案解析】这封信是福曼先生对出差时受到的热情招待和帮助表示感谢的信。答案是(B)。
单选题 What can be inferred about Mr. Wayne Forman?
【正确答案】 B
【答案解析】PGI通信的董事长韦恩·福曼决定,将新加坡的冒险媒体服务公司作为新的事业伙伴推荐给CEO。答案是(B)。
单选题 What does Wayne say he will do by the end of this week?
【正确答案】 D
【答案解析】第二篇文中提到韦恩·福曼会在本周内完成正式草案。答案是(D)。
单选题 What does Wayne want Claire to do after reading the memo?
【正确答案】 D
【答案解析】韦恩计划在下月初与冒险媒体服务公司的相关人员见面,因此希望克莱尔预留出时间。答案是(D)。
单选题 What will Wayne do if Claire approves his proposal?
【正确答案】 C
【答案解析】制定完相关草案后,韦恩会对冒险媒体服务公司人员的纽约之行进行安排。答案是(C)。