单选题   SECTION A MULTIPLE CHOICE QUESTIONS
    In this section there are four passages followed by ten multiple choice questions. For each question, there are four suggested answers marked A, B, C and D. Choose the one that you think is the best answer.
    Passage One
    The international space station is getting a new, inflatable room that resembles a giant spare tire, NASA announced on Wednesday. Slated to launch in mid-2015, the Bigelow Expandable Activity Module, or BEAM, will fly to space deflated before being puffed into a 13-by-10-foot cylinder. Rather than providing new living space for astronauts, the module will test whether inflatable habitats have a future as orbiting laboratories, lunar outposts or living quarters for deep-space missions. And it's arriving at a bargain price for space hardware. NASA is paying Bigelow Aerospace of Nevada $17.8 million for the module.
    'This is a great way for NASA to utilize private-sector investment, and for pennies on the dollar to expand our understanding of this technology,' said Lori Garver, the agency's deputy administrator. Station astronauts will periodically enter the BEAM to check whether its thick yet flexible walls, which include layers of Kevlar, adequately block the twin hazards of space travel: radiation and micrometeoroids traveling faster than bullets. 'The plan is to have the hatch closed most of the time, with the crew going in and out a few times a year to collect data,' Garver said. The module will stay attached to the station for two years. 'We have ambitions to go to the moon someday, and have a base there,' said Robert Bigelow, the real estate and hotel magnate who founded Bigelow Aerospace. Inflatables offer two advantages over traditional aluminum-can-like modules. They weigh less per cubic foot of living space, making them cheaper to launch, and they can balloon to diameters far too wide to fit on current rockets.
    Bigelow licensed the concept from NASA in 1999 after the agency abandoned plans to use inflatable living quarters for a mission to Mars. NASA is Bigelow's first customer. On Wednesday, Bigelow said he and his wife have invested $250 million into developing inflatable space habitats. They hope to attract wealthy tourists, pharmaceutical companies and governments that want affordable space programs to an orbital outpost that Bigelow says will be ready to fly in 2016.
    Called Alpha, the private space station will offer living space for 12, twice the occupancy of the international space station. Renting one-sixth of Alpha for two months will cost $25 million, Bigelow said, transportation not included. It's unclear if a market exists for a private space station, said Scott Pace, director of the Space Policy Institute at George Washington University. Still, Bigelow has already tasted success. In 2006 and 2007, the company launched two small inflatable satellites atop Russian ballistic missiles. Both operated as planned.
    Wednesday's announcement marks a deepening of NASA's partnerships with commercial companies. The agency is also funding three companies developing craft to transport astronauts to and from orbit — vehicles also needed to bring customers to Bigelow's outposts. One of those companies, Space Exploration Technologies, or Space X, will fly the BEAM module to the space station in the 'trunk' of one of its unscrewed Dragon capsules. 'It sounds like a good deal for both NASA and Bigelow,' said Pace. 'Nothing can replace flight-test experience.'
    The project may also stymie criticism that the 16-nation international space station, which took 13 years to construct, has been underutilized by NASA, said former station commander-Michael Lopez-Alegria, President of the Commercial Spaceflight Federation. 'It's a real step in the right direction.'
    Passage Two
    The year 2010 began with a herd of manufacturers chasing Amazon's Kindle. It ends with some of the same companies in pursuit of Apple's iPad. In between those tablet-computing crazes, we've all been challenged to keep up with the expanding universes of social networking and smartphones.
    Nothing illustrates what makes the tech business both fascinating and frustrating as well as the rise of Facebook, The social-networking site crossed the 500 million- user mark and debuted numerous features, such as an upgraded e-mail service and options to share your location with friends and get discounts from nearby retailers. But it also spent much of the year infuriating users with privacy changes that exposed more of their data and were confusing or impossible to undo. The simpler privacy interface it launched in May should help, but it won't if this company again forgets that its users don't all operate at start-up speeds.
    Other social networks had a smoother road. Twitter offered its growing user base a more reliable service and a busier but more useful interface, while Foursquare had users checking into such far-off locations as the international space station.
    You can't write the story of any of these sites without noting how smartphones have allowed their users to connect from so many places. Apple's iPhone 4 led that pack in 2010, but Google's Android operating system improved at a faster pace and didn't require its users to sign up with only one carrier, even if some of the carriers selling Android phones showed a serious lack of taste in their tweaks to Google's software.
    I probably devoted more column inches to smartphones than to any other sort of hardware, and with good reason: This is the most exciting, fastest-moving part of the electronics industry. Tablet computers aren't far behind, though. Apple's launch of the iPad in January redefined this market in a way that finally made the concept relevant to home users. Competitors took the hint and have begun rolling out devices that will never qualify as 'iPad killers' but do earn the title of 'iPad competitor.'
    The success of the iPad and other tablets pushed down the price of the kindle and other e-book readers. But Amazon's e-reader may need to drop below $100 and get a major screen upgrade to hold its place in the market. Both smartphones and tablets have further eroded the significance of traditional desktop and laptop computers. Sure, people still buy the things in massive numbers. But when you can get so much work and play done on a smartphone or tablet — or, for that matter, any other device with a browser that can run Web-based applications like Google Docs — why bother stressing out over your choice of one brand of computer?
    This trend has hurt Microsoft, the company that once benefited more than any other from the traditional computing market. Its biggest software shipment of the year, its Office 2010 productivity suite for its Windows operating system, was a yawner of a release.
    Passage Three
    When a doctor determines your risk for heart disease, he or she might look at your weight and blood pressure. But soon, they may also look at your neck. Independent of other factors, the width of your neck may play a role in determining your heart disease risk, according to researchers with the National Heart, Lung and Blood's Framingham Heart Study, who presented their data Wednesday at a meeting of the American Heart Association in Orlando, Fla.
    'It's very interesting that neck circumference was associated with (higher measures of) heart disease risk,' said Dr. Vijay Nambi, a cardiologist at the Baylor College of Medicine, who was not involved with the research. He noted that if the results of the preliminary research hold up after further study, it could provide a novel approach in determining a patient's risk. 'We normally end up struggling with trying to find out what are the best measures of obesity and fat?' said Nambi.
    Since this is the first presentation of the data, Sarah Rosner Preis, a postdoctoral fellow in NHLBI and the study's lead author, noted that the findings are preliminary. Her findings were that a wider neck was associated with riskier levels of other measurements for heart disease — such as higher systolic blood pressure and lower 'good' HDL cholesterol — but not heart disease itself. Still, the connection could be an important one if the finding is borne out in future research. And if true, heart disease would join a list of other diseases linked to a thicker neck. 'To our knowledge, there has been no study that has specifically examined the association between neck circumference and risk of heart disease,' she said. 'Prior studies have suggested that neck circumference may be associated with diabetes, insulin resistance and hypertension.'
    But even if a thicker neck turns out to be a sign of an at-risk heart, Nambi said, that might not mean that measuring your neck alone will ever be a conclusive test that lets a doctor determine heart disease risk. He noted that even now, there is some correlation between waist-to-hip ratio and obesity and heart disease, but cholesterol level and blood pressure remain the measurements of choice in determining heart risk. The reason is that there are numeric goals for cholesterol and blood pressure, but there is not as simple a numeric target for weight loss. Similarly, he noted, more research would be needed to determine how the circumference of the neck affects heart disease risk in order for the measurement to become useful in the clinic.
    Ultimately, said Nambi, research is needed to determine whether the neck fat causes heart disease or if it is just a sign of risks caused by something else. And ultimately, obsessing about your collar size may not be the key to a healthy heart. 'When you lose weight from one source, you're going to lose fat all over your body,' he said. 'Having a healthy lifestyle, several studies have shown that's the best you can do to improve your (heart health) profile.'
    Passage Four
    Wearable gadgets like smart watches and Google Glass can seem like a fad that has all the durability of CB radios or Duran Duran, but they're important early signs of a new era of technology that will drive investment and innovation for years.
    Tech companies are pushing out waves of wearable technology products—all of them clumsy and none of them yet really catching on. Samsung is excitedly hawking its Galaxy Gear smart watch, and Google, Apple, Qualcomm, and others are expected to come out with competing versions. Google Glass gets lots of gee-whiz attention, and every other day, someone new introduces a fitness tracker, a GPS kid- monitoring bracelet, or—yeah, seriously-interactive underwear.
    These are all part of a powerful trend: Over the past 40 years, digital technology has consistently moved from far away to close to us.
    Go back long enough, and computers the size of Buiks stayed in the back rooms of big companies. Most people never touched them. By the late 1970s, technology started moving to office desks — first as terminals connected to those hidden computers, and then as early personal computers.
    The next stage: We wanted digital technology in our homes, so we bought desktop PCs. A 'portable' computer in the mid-1980s, like the first Compaq, was the size of a carry-on suitcase and about as easy to lug as John Goodman. But by the 1990s, laptops got better and smaller, for the first time liberating digital technology from a place and attaching it more to a person.
    Now we want our technology with us all the time. This era of the smartphone and tablet began with the iPhone in 2007. The 'with us' era is accelerating even now: IBM announced that it's making its powerful Watson computing—the technology that beat humans on Jeopardy! —available in the cloud, so it can be accessed by consumers on a smart device. In technology's inexorable march from far away to close to us, and now with us, there are only three places left for it to go: on us, all around us, and then in us.
    'Wearable is the next paradigm shift,' says Philippe Kahn, who invented the camera phone and today is developing innards for wearable tech. 'We are going to see a lot of innovation in wearable in the next seven years, by 2020.'
    Hard to know which products will catch on. Glasses are an obvious way to wear a screen, but most people don't want to look like a tech geek (极客). The masses might get interested if Google Glass can be invisibly built into hot-looking frames. A start-up called Telepathy is developing a slim arm that holds a microprojector that shoots images back to your eye. Another concept is to build a device with a tiny projector that suspends text or images out in front of you, like a heads-up display.
单选题     According to the passage, BEAM is used as ______. (Passage One)
 
【正确答案】 D
【答案解析】推理题。根据题干关键词BEAM定位到第一段。该段第三句指出,该模块并非为宇航员提供新的居住空间,而是为了测试可以充气环境是否能作为太空实验室、月球观望站或者远太空任务的居住舱,由此可知,BEAM的作用是用来测试可充气环境的,所以D为正确答案,同时排除A。第三句后半句指出,可充气环境可否作为太空实验室以及月球观望站仍需经过BEAM的测试,故排除B和C。 Passage One [参考译文] 美国国家航空航天局本周三宣布,国际空间站将获得一个新的充气空间,它类似于一个巨大的备用轮胎。这个毕格罗可扩充活动模块(或称为BEAM)计划于2015年中旬发射,它将在未充气状态下进入太空,然后充气并被塞入一个13×10英尺大小的圆筒中。该模块并非为宇航员提供新的居住空间,而是为了监测可充气环境是否能作为太空实验室、月球观望站或者远太空任务的居住舱。且该模块作为一个太空硬件造价低廉,美国国家航空航天局为该模块支付了内华达州毕格罗航天公司1780万美元。 美国国家航空航天局的副局长洛里·贾维尔称,“使用私人企业投资对美国国家航空航天局以及对于我们增进对这一技术的了解是一个非常好的方式。”空间站的宇航员会定期进入BEAM来检查这些既厚实又柔软(由好几层芳纶纤维构成)的墙是否足以抵挡太空旅行中的双重危险:辐射和比子弹还快的微流星体。贾维尔说,“按照计划,大多数情况下舱门会是关闭的,只有工作人员一年内进出几次收集数据。”这一模块附着在空间站上达两年的时间。罗伯特·毕格罗这位创建了毕格罗航天公司的地产及酒店业巨头说道:“我们有志于将来某一天到月球上去,并且在那里建立一个基地。”可充气模块与传统的铝罐式模块相比有两个优点:其居住空间的每一立方英尺都更轻,因此发射成本更低;另外,它们能够膨胀许多倍,远远大于现在火箭的容量。 美国国家航天局放弃了在一次火星任务中使用可充气式居住空间后,毕格罗于1999年获得了这一概念的授权。美国国家航空航天局是毕格罗的第一个客户。毕格罗在本周三表示,他和妻子投资了2.5亿美元用于开发可充气式居住空间。他们希望吸引富裕的游客、制药公司以及政府,这些人想借助可消费得起的太空项目到达太空轨道的前哨,毕格罗称这一项目将在2016年准备起飞。 这个私人空间站叫阿尔法,它将为12个人提供居住空间,居住面积是国际空间站的两倍。毕格罗说,租住阿尔法六分之一的面积两个月将花费2500万美元,其中不包括往返的运输费用。乔治·华盛顿大学空间政策研究生主任斯科特·佩斯称,目前还不清楚这个私人空间站是否能有市场。但是,毕格罗已然尝到了成功的甜头。2006年和2007年,其公司发射了两颗由俄罗斯弹道导弹运载的小型充气卫星,两颗卫星全部按计划顺利运行。 毕格罗周三发表的声明标志着美国国家航空航天局和商业公司合作关系的深化。美国国家航空航天局还资助了三家公司用以开发运送宇航员进出轨道的工具,即运送顾客到达毕罗格的阿尔法前哨所需要的交通工具。其中一家公司,太空探索技术公司(Space X),将通过其无人飞龙太空舱将BEAM运至空间站。佩斯表示,“这对美国国家航空航天局和毕格罗来说都是好事,试飞经验无可替代。” 前空间站指挥官、商业航天联合会主席迈克尔·洛佩兹·阿莱格里亚表示,有批评者认为国际空间站由16国合作,历时13年建成,却未得到美国国家航空航天局的充分利用,而这一项目对这些批评有可能是一种反击。他说,“这是在正确的方向上迈出的真正一步。” Passage Two [参考译文] 2010年以一群生产商追逐亚马孙的Kindle阅读器开始,又以这些相同的企业追赶苹果公司的iPad平板电脑结束。夹杂在这些平板电脑的狂热之间,我们都被置于与社交网络和智能电话日趋普遍化保持同步的挑战中。 没有什么比脸谱网的兴起更能阐释什么使得科技产业既有吸引力又令人沮丧的了。该社交网站突破了5亿用户的大关,并首次推出了许多特色,例如,一项升级了的电子邮件服务,与朋友分享你所在的地址以及获得附近零售商的打折的功能。但是,同样地,这一年的大部分时间也在因使用户们的隐私变得更易泄露而触怒他们,这让脸谱网感到困惑,却又无力改变。其在五月份发布的更简化的隐私界面可能会有所帮助,但是,如果该公司再次忘记并非所有用户均以启动速度运行,该界面也不会管用。 其他社交网站的发展则相对顺畅些。推特为其日益增长的用户群体提供了更加可靠的服务,以及有点花哨但更实用的界面。而Foursquare允许其用户使用诸如远程登录等服务,甚至可以远到在国际空间站上登录。 如果不提及智能电话如何允许其用户从如此多的渠道进行互联,你就不能就上述任何一个网站发表看法。苹果公司的iPad在2010年引领了该潮流,但是,谷歌的安卓操作系统以更快的速度加以改进,并且不要求其用户与单一承运商签约,虽然出售安卓电话的一些承运商对其转而使用谷歌软件一点兴趣都没有。 相比其他任何硬件,我可能对智能手机投入了更多的专栏空间,而且有充足的理由:这是电子工业最令人兴奋、发展最快的部分。然而,平板电脑也并未远远落在其后。苹果公司在一月份发布的iPad最终使此概念与家庭用户产生了关联,从而重新定义了该市场。(5)竞争者们领悟了这一暗示,并开始加速生产产品,这些产品尽管绝不会成为“iPad杀手”,但是确实赢得了“iPad竞争者”的称号。 iPad和其他平板电脑的成功拉低了:Kindle和其他电子书阅读器的价格。但是,亚马孙的电子阅读器可能需要降低100美元并大幅升级其屏幕才能维持其市场地位。智能电话和平板电脑都进一步削弱了传统台式机和笔记本电脑的重要性。确实,人们还在大量地购买后两者。但是,当你可以在一部智能电话或一台平板电脑上完成如此多的工作和娱乐时一或者,在这方面,你甚至可以使用任何一台能运行诸如谷歌文档等网络应用程序的带有浏览器的设备——你为何还在电脑品牌的选择上大费脑筋呢? 这个趋势已经给微软公司带来了一定的危害,该公司过去从传统计算机市场所获得的收益比其他任何一家公司都多。今年其发售量最大的软件,即为其Windows操作系统配备的Office2010产品套装已经出现了发行疲软的现象。 Passage Three [参考译文] 当医生确定你是否存在患心脏病的风险时,他或她可能会检查你的体重和血压。但之后很快,他们还可能看看你的脖子。根据美国国家心肺和血液研究所弗雷明汉心脏研究室的研究员们周三在美国心脏协会会议上呈现的数据显示,除了其他因素之外,颈围也可能在确定患心脏病的风险中发挥作用,此次会议在佛罗里达州的奥兰多市举行。 贝勒医学院的心脏病专家维贾伊·纳姆比博士并未参与该项研究,他说道:“有趣的是,颈围与患心脏病风险(的较高指标)有关。”他指出,如果这些初步的结果在经过进一步的研究之后还站得住脚,就能提供一种新的方法确定患病的风险。我们通常最后都苦苦挣扎于寻找什么是肥胖和脂肪的最佳测量标准,”纳姆比说道。 由于这是该数据的第一次呈现,美国国家心肺和血液研究所的士后和该项研究的第一作者莎拉·罗斯纳·普雷斯指出,这一发现是初步的。她的结论是,过粗的脖子与其他更高风险的心脏病致病症状有关——例如,较高的血压和较低的“好”胆固醇含量——但并非心脏病本身。然而,如果这一发现在未来的研究中得到证实,这种联系可能会非常重要。并且如果这一发现是真的,心脏病将加入与粗脖子相关的其他疾病之列。她说:“据我们所知,还没有研究专门调查颈围与心脏病风险之间的关联。之前的研究表明,颈围可能与糖尿病、胰岛素抗药性和高血压相关。” 纳姆比说道:“即使结果证明粗脖子是高危心脏的一个迹象,这也并非意味着测量脖子会成为确诊患心脏病风险的手段”。他指出,即使是现在,腰臀比例和肥胖与心脏病之间也有一定的相关性,但胆固醇水平和血压依旧是确定患心脏病风险的专用衡量标准。原因是胆固醇和血压有数值标准,但是减肥却没有那么简单的数值标准。同样地,他指出,为了使这种测量能够应用于临床.还需要更多的研究来确定颈围对心脏病有着怎样的影响。 最后,纳姆比说道,需要研究确定颈部脂肪是否导致心脏病或者只是由其他原因造成的。而最根本的是,纠结于衣领尺寸可能并不是让心脏健康的关键。“当你从任何一方面减轻体重,你全身的脂肪都将减少,”他说道。“好几项研究已经表明,健康的生活方式是改善你(心脏健康)状况的最佳方法。” Passage Four [参考译文] 可穿戴设备,比如智能手机、谷歌眼镜,可看作是一股热潮,其持久度与市民波段电台和杜兰杜兰乐队相当,但是,它们都是新技术时代的重要的早期信号,引领了多年的投资和创新热潮。 技术公司正在兴起一股可戴产品的浪潮,这些产品都很笨重,没有一款真正地流行起来。三星热切地推出了Galaxy Gear智能手表,谷歌、苹果、高通还有其他几家公司正在酝酿着推出竞争产品。谷歌眼镜受到惊人的关注,每隔一天,就会有一些新公司推出健康追踪器、GPS儿童监控手环,嗯,甚至是——互动内衣。 这些都是这股强势潮流的一部分:在过去的40年里,数字技术始终如一地更加贴近我们。 更早的时候,如同别克汽车一样大的计算机被放置在大公司的库房里。多数人碰都没碰过它们。到了20世纪70年代末,技术开始来到办公桌上——首先是连接到隐藏的计算机的终末设备,然后是早期的个人电脑。 下一个阶段:我们想要在家里应用数字技术,因此我们购买了台式个人电脑。20世纪80年代中期的便携式电脑,例如康柏电脑,像手提箱那么大,携带起来就像拖拽着健硕的约翰·古德曼。但是,到了20世纪90年代,笔记本电脑变得更好、更智能了,数字技术首次突破了地方限制,与个人更加紧密地结合起来。 现在,我们想让技术时刻在自己身边。智能手机和平板电脑的时代开始于2007年iPhone的发布。现在“与我们同在”的时代依然在加速:IBM宣布正在着手将强大的沃森计算机放在“云计算机”里——该技术使沃森在Jeopardy!中击败人类,拥有智能设备的消费者就能使用它。技术正在以势不可挡的形式走近人们,在我们身边只有三个领域可以拓展:在我们身上,在我们四周的每一个地方,然后就是在我们体内。 拍照手机的发明者菲利普·卡恩目前正在为可穿戴科技研发内部结构,他说:“可穿戴设备是下一个范式转换。在接下来的7年中,也就是到2020年,我们将会看到可穿戴设备的大量创新。” 很难知道哪款产品会大为流行。想要看一块屏幕,戴眼镜是一个显而易见的方式,但是大部分人都不想自己看起来像一个极客。如果谷歌眼镜可以隐形地置于新潮的镜架内,大家可能会更有兴趣。一个名叫传心术的创业公司正在研发一款纤细的装备,它通过一个显微映像器将拍摄的影像投射到人眼里。还有一个概念是,用小型投影仪做一个设备,可以将文本或者图像悬浮在你的面前,看上去就像一个抬头显示器。
单选题     All of the following statements are the advantages of inflatables EXCEPT that ______. (Passage One)
 
【正确答案】 D
【答案解析】细节题。根据题干关键词inflatables定位到第二段。该段最后一句指出,可充气模块能够膨胀许多倍,远远大于现在火箭的容量,而非能够适合现在的火箭,所以D符合题目要求,故为正确答案。该段最后两句指出,可充气模块与传统的铝罐式模块相比有两个优点,即比传统模块更轻,发射成本更低,并且能够膨胀许多倍,故排除AB和C。
单选题     What does the passage mainly talk about? ______ (Passage One)
 
【正确答案】 B
【答案解析】主旨题。本题考查对文章的整体把握。文章第一段指出,国际空间站将获得一个新的充气空间,这个模块被称作BEAM,这是贯穿全文的线索,所以B为正确答案。文章第五段提到,美国国家航空航天局深化与商业公司的合作关系,但这仅是文章的一部分内容,故排除A;文章第三、四段提到,毕格罗夫妇打算投资可充气居住空间,建立私人空间站,但这不是文章的主要内容,故排除C和D。
单选题     According to the passage, Facebook ______. (Passage Two)
 
【正确答案】 C
【答案解析】细节题。根据题干关键词Facebook定位到第二段。该段第二句提及脸谱网推出了许多新的特色,其中就包括获得附近零售商的打折,故C为答案。原文并未提及脸谱网引发了平板电脑热,故排除A;由第四段首句可知,智能电话并未给社交网站带来严重威胁,而是起到辅助性的作用,故排除B;由第二段末句可知,D含义绝对化,脸谱网还是采取了措施来保护用户隐私的,故排除。
单选题     The phrase 'rolling out' in Paragraph 5 probably means ______. (Passage Two)
 
【正确答案】 B
【答案解析】语义题。根据题干提示定位到第五段末句。联系上下文可知,竞争者们意识到智能电话是电子工业最令人兴奋、发展最快的部分,故纷纷rolling out产品来与iPad竞争。由此可推知,rolling out在此处意为“生产”,B与之相符,故为答案。A“揭露”、C“放弃”和D“营销”均与上下文意思不相符,故排除。
单选题     This passage is mainly talking about ______. (Passage Two)
 
【正确答案】 B
【答案解析】主旨题。本题考查对文章的整体把握。通读全文可知,本文主要论述了智能手机和社交网络的兴趣与发展,并具体介绍了各个领域一些代表性产品或企业的现状,B与之相符,故为答案。A和C含义片面化,未涉及智能手机这个话题,故排除;D提及的操作系统行业竞争为文章细节,属于以偏概全,故排除。
单选题     According to Nambi, which of the following is CORRECT? ______ (Passage Three)
 
【正确答案】 D
【答案解析】细节题。在第二段第二句中,Nambi指出此项研究能提供一种新的确诊心脏病的方法是有前提的,是建立在更深层次的研究之后的,所以A不正确;第二段最后一句提到,研究者们通常最后都苦苦挣扎于寻找什么是肥胖和脂肪的最佳测量标准,所以什么是最好的测量肥胖的方式并无定论,B错误;倒数第二段第一句阐明即使粗脖子是心脏病的讯号,也不能仅仅通过测量脖子来确诊心脏病,故排除C;D“一种健康的生活方式将对你的心脏大有好处”与最后一段末句。Nambi讲的话相符,所以D正确,故为正确答案。
单选题     Which of the following can best serve as the title of the passage? ______ (Passage Three)
 
【正确答案】 A
【答案解析】主旨题。文章第一段主要阐述的是一项新的研究成果;颈围也许会在确诊心脏病方面扮演重要的角色,紧接着下文就通过两个人对项研究成果的叙述展开了讨论,并说明要想确定此项成果还需要进行更进一步的研究,可知A正确。B“心脏病的危害”、C“体重和血压之间的关系”和D“如何使心脏更健康”都不是文章的中心所在,故均排除。
单选题     According to the passage, which of the following statements is INCORRECT? ______ (Passage Four)
 
【正确答案】 A
【答案解析】细节题。第二段第一句提到,技术公司正在兴起一股可穿戴产品的浪潮,这些产品都很笨重,没有一款真正地流行起来,由此可知,可穿戴产品并没有受到消费者的热烈欢迎,故选A,同时排除D。第一段后半部分提到,可穿戴设备都是技术新时代的重要的早期信号,引领了多年的投资和创新热潮,故排除B;第二段第二句提到,三星热切地推出了GalaxyGear智能手表,故排除C。
单选题     Compared with 1980s, what is the biggest development of portable computers in 1990s? ______ (Passage Four)
 
【正确答案】 A
【答案解析】细节题。根据第五段第二、三句可知,20世纪80年代中期的便携式电脑,例如康柏电脑,像手提箱那么大,携带起来就像拖拽着健硕的约翰·古德曼。但是到了20世纪90年代,笔记本电脑变得更好、更智能了,数字技术首次突破了地方限制,与个人更紧密地结合起来。由此可知,A为正确答案。B和D在文中没有提及,故均排除;根据第四段第三句可知,C讲的是20世纪70年代的电脑与之前电脑的区别,故排除。
单选题     SECTION B SHORT-ANSWER QUESTIONS
    In this section there are five short-answer questions based on the passages in SECTION A.Answer the questions with No MORE THAN TEN WORDS in the space provided on ANSWER SHEET TWO.
    What does 'stymie' in the last paragraph mean? (Passage One)
 
【正确答案】
【答案解析】根据题干提示定位到最后一段。该段指出,有批评者认为国际空间站未得到美国国家航空航天局的充分利用,而BEAM这一项目的实施是在正确的方向上迈出的真正一步,由此可知,这一项目有助于阻止批评者的声音,所以“Prevent.”为正确答案。
单选题     What trend did Apple's iPhone 4 lead? Passage Two
 
【正确答案】
【答案解析】根据题干关键词Apple's iPhone 4定位到第四段第二句:Apple's iPhone 4 led that pack in 2010…。联系上文可知,that pack指代的是“智能电话允许其用户从如此多的渠道中进行互联”,故“Permission of users' connection with social networks.”为正确答案。
单选题     According to the passage, what can we learn about the data presented by Preis? Passage Three
 
【正确答案】
【答案解析】从第三段第一句可以看出这些数据是第一次被呈现出来,所以可以认为Preis以前没有发表过这些数据,故“It is the first time that Preis presents them.”为正确答案。
单选题     According to the passage, what can Nambi be described as? Passage Three
 
【正确答案】
【答案解析】文章第二、四以及第五段大量直接或间接地引用了Nambi的话,可以从中推断出其性格特点。在这几段当中,Nambi反复提出假设和转折,以及强调需要更多、更深层次的研究来证明Preis的观点,即便如此,最后他还是对此观点持谨慎态度(obsessing about your collar size may not be the key to a healthy heart),并告诫大家健康的生活方式才是根本,所以可知“Conservative and earnest.”用来描述其性格特点较为恰当。
单选题     According to the passage, what is the beginning of 'with us' era? Passage Four
 
【正确答案】
【答案解析】根据第六段前两句可知,现在,我们想让技术时刻在自己身边。智能手机和平板电脑的时代开始于2007年iPhone的发布。紧接着,第三句又提到,现在,“与我们同在”的时代依然在加速。由此可知,iPhone的推出标志着“与我们同在”的时代的开端,故“The launch of iPhone.”为正确答案。