单选题
单选题 Who most likely is the speaker?
  • A. A hotel manager
  • B. A rental manager
  • C. A prospective tenant
  • D. A security guard
【正确答案】 B
【答案解析】[听力原文] Everyone, could I have your attention? Welcome to the unveiling of the new Whispering Pines Towers. We will soon be taking a look around, but first allow me to give you some rental information. Although all of the two and three bedrooms units are taken, there are still some spacious one-bedroom condos available on the 8th floor, and some large residential suites on the 14th and 15th floors. All the rental units have ocean views, with prices ranging from $900 to $1,600 per month. If you follow me to the elevator, we will go up and look at a model unit. [解析] 问题是询问说话者的身份,通过说话者说要提供rental information和介绍有关设施的内容可以得知,租赁经理是合适的答案。
单选题 What does the speaker say about Whispering Pines Towers?
  • A. They all have only one bedroom.
  • B. They are available on every floor.
  • C. They are rented by the month.
  • D. They do not include utilities.
【正确答案】 C
【答案解析】[解析] 问题是询问说话者提及的内容,说话者在文章中说All the rental units have ocean views, with prices ranging from $900 to $1,600 per month.通过per month可以得知,Whispering Pines Towers是按月出租。
单选题 What will the speaker probably do next?
  • A. Give a tour of an available property
  • B. Fill out some documents
  • C. Pay the rent
  • D. Demonstrate the security system
【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 问题问说话者接下来要做什么。说话者在文章最后部分提到If you follow me to the elevator, we will go up and look at a model unit.可知他们接下来要去看样板房。model unit即样板房。