单选题 {{B}}Text 3{{/B}}
Remember Second Life, the virtual world that was supposed to become almost as important as the first one? Now populated by no more than 84,000 avatars at a time, it has turned out to be a prime example of how short-lived Internet fads can be. Yet if many adults seem to have given up on virtual worlds, those that cater to children and teenagers are thriving. Several have even found a way to make money.
In America, nearly 10 million children and teenagers visit virtual worlds regularly, estimates eMarketer, a market researcher-a number the firm expects to increase to 15 million by 2013.As in January, there were 112 virtual worlds designed for under-18s with another 81 in development, according to Engage Digital Media, a market research firm.
All cater to different age groups and tastes. In Club Penguin, the market leader, which was bought by Disney in 2007 for a whopping $ 700 million, primary-school children can take on a penguin persona, fit out their own igloo and play games. Habbo Hotel, a service run from Finland, is a global hangout for teenagers who want to customise their own rooms and meet in public places to attend events. Gala Online, based in Silicon Valley, offers similar activities, but is visited mostly by older teens who are into Manga comics.
Not a hit with advertisers, these online worlds earn most of their money from the sale of virtual goods, such as items to spruce up an avatar or a private room. They are paid for in a private currency, which members earn by participating in various activities, trading items or buying them with real dollars.
This sort of stealth tax seems to work. At Gala Online, users spend more than $1 million per month on virtual items, says Craig Sherman, the firm's chief executive. Running such a virtual economy is not easy, which is why Gaia has hired a full-time economist to grapple with problems that are well known in the real world, such as inflation and an unequal distribution of wealth.
There are other barriers that could limit the growth of virtual worlds for the young, but the main one is parents. Many do not want their offspring roaming virtual worlds, either because they are too commercial or are thought to be too dangerous. Keeping them safe is one of the biggest running costs, because their sponsors have to employ real people to police their realms.
Youngsters are also a fickle bunch, says Simon Levene of Accel Partners, a venture- capital firm. Just as children move from one toy to another, they readily switch worlds or social networks, often without saying goodbye.
Even so, Debra Aho Williamson, an analyst at eMarketer, believes "these worlds are a training ground for the three-dimensional web". If virtual worlds for adults, which so far have been able to retain only hardcore users, manage to hang on for a few years, they may yet have a second life.
单选题 In the first paragraph it says that "Several have even found a way to make money" Which of the following could possibly be the "way" ?
【正确答案】 B
【答案解析】虽然这一句出现在第一段,但是答案需要到第四段中去找,第四段提到“这些虚拟世界趵利润来源是虚拟物品的销售”。那么可以判断出既不是游戏拷贝,也不是游戏衍生品,更不是游戏产品细分年龄,故选择B项。
单选题 Why do online games not mean "a hit with advertisers"?
【正确答案】 C
【答案解析】本题的答案同样在第四段,because后面给出了原因,说主要利润来源是游戏里的虚拟物品的销售,这种盈利模式之下广告商很难从中获取分成,因为这是以虚拟货币完成的,虚拟货币的获得只有一部分通过实际货币获得,因此降低了广告商的盈利空间,因此C项符合文意。A项说没有合适的方式进行广告,大体上也是正确,但是和C项相比,C项更为具体。B项说有些公司并不愿意和广告商合作,这按常理判断应该不会,因为与广告商合作对于公司来说基本上是利大于弊。D项说广告商不认为网络游戏有前途,这无法从文中得到,因此综合来看C项最符合文意。
单选题 Which of the following may NOT be the barriers to limit the growth of virtual worlds?
【正确答案】 A
【答案解析】阻碍网络游戏产业的发展的因素文中总共提到了三点,第五段后半部分提到运营过于复杂,第六段中提到的父母的压力和保证线上世界的安全。再结合选项,可以看出A项与原文不符,通货膨胀和财富分配不均都属于现实中的问题,故选择A项。
单选题 What can we infer from Simon Levene's comments?
【正确答案】 D
【答案解析】本题需要掌握最后两段,看原文的这段话,是说年轻人玩网游并不意味着会从一而终,喜新厌旧是常事,言下之意是说虽然网络游戏市场现在一派繁荣,但是能持续多久却是个未知数。后面一段接着又说了这些公司应该吸引这些玩家更久一点。结合起来看,由此可以推断出D选项符合题意。A项就是原文的字面意思,B项也是字面意思,可以从儿童和玩具的例子中得出,C项并不能推断出来,因为原文并未有提及任何解决方案,只是说明了会存在的问题。
单选题 What may "stealth tax" in "This sort of stealth tax seems to work" refer to?
【正确答案】 A
【答案解析】本句为第五段的第一句,那么this sort of肯定是承前指代,即指代第四段的内容,也就是虚拟交易,虚拟物品,虚拟货币等内容,没有使用真实货币即进行了交易,结合选项可知A项最符合,B和C都没有提及,而D项说人们在网络世界里购物都是不为他人所知的,运用常识判断,可以得知其并不完全符合实际情况。