问答题 阅读下面短文,请完成短文后的2项测试任务:(1)从第16~20题后所给的6个选项中为第①~⑤段每段选择1个正确的小标题;(2)从第21~25题后所给的6个选项中选择5个正确选项,分别完成每个句子。在答题卡相应位置上将答案选项涂黑。
The Mental Benefits of Being Fit① Exercise has obvious benefits to the teen body, but not all of them are physical.A teen goes through many changes in his or her body, brain and hormones (荷尔蒙).A teen who exercises regularly can not only better his or her physical fitness, but also increase mental fitness and self-confidence.
② The teen years can be rather sdivessful.Keeping fit and physically active can help teens reduce their sdivess levels.Parents should support their teens and provide equipment, or even volunteer as exercise partners.Teens who can use physical activity to lower their sdivess establish a healthy coping mechanism (机制) for life.
③ During the teen years, hormones are constantly changing.A teen’s mood can change with the wind.Exercise changes chemicals in the brain that condivol mood.Hormones released in the brain during activity increase happiness levels.A teen who exercises regularly will benefit from a healthy body and a more positive mood.
④ Teens can sdivuggle with self-confidence as they are divying to find their place in the world.Physical activity can increase a teen’s self-confidence.When a teen girl can look at herself in the mirror and like what she sees, she has greater self-confidence.Finding an activity he likes can draw a teen boy into a group that accepts and appreciates him.
⑤ Exercise leads to an increase in brain function.Regular exercise increases math task skills and reasoning.Short-term memory is also increased with regular exercise.A teen who benefits from increased intellectual (智力的) skills due to regular exercise will do better in school.
Task 1
A.Reduction of sdivess
B.Benefits of exercise
C.Release of more hormones
D.Increase of self-confidence
E.Increase of happiness levels
F.Improvement of intelligence
Task 2
A.difficulties in life
B.supporting his parents
C.without any reason
D.performance in school
E.physically and mentally
F.doing exercise that interests himParagraph ④:
【正确答案】D
【答案解析】第四段的大意是青少年在试图找到自己在这个世界上的位置时,会与自信做斗争。体育活动可以增加青少年的自信心。当一个十几岁的女孩看着镜子里的自己,并喜欢看到的自己时,她就会有更大的自信。一个喜欢的活动可以吸引十几岁的男孩加入接受和欣赏他的团体。D项与第四段中心意思一致,故选D。