【答案解析】[听力原文]
Hello, everyone. Today's training session will focus on online marketing techniques. As you know, our online sales have grown steadily in the last year and we want to keep that trend going. That's why I'm pleased to welcome our guest speaker, Kevin Reynolds, a leading expert on online consumer behavior. Mr. Reynolds will be talking to us about how people decide what to purchase on the Internet and what this means for us in the marketing group. Kevin, it's great to have you here.
问题是询问接受该培训项目的对象,文章开始部分谈到Today's training session will focus on online marketing techniques.表明该项目将专注于网络营销技术,加之,文章结尾部分谈到的this means for us in the marketing group,单独指出营销团队。
单选题
According to the speaker, what has happened in the last year?
A. Additional employees have been hired.
B. The office has moved.
C. A new logo has been introduced.
D. Internet sales have increased.
【正确答案】
D
【答案解析】问题是询问去年的事情,所以应该集中注意听文中出现last year这一部分的内容。通过文章前半部分提到的As you know, our online sales have grown steadily in the last year可以得知,去年的网络销售额持续上涨。
单选题
What will Kevin Reynolds mainly talk about?
A. The history of a company
B. The behavior of consumers
C. Developing an online survey
D. Reducing cost of advertising
【正确答案】
B
【答案解析】问题是询问讲座的主题,通过文章后半部分提及的Mr. Reynolds will be talking to us about how people decide what to purchase on the Internet表明,讲座是关于人们是怎样决定在网上买什么东西的,由此可知,Kevin Reynolds是消费行为方面的专家,故选项B为正确答案。