单选题
单选题 What is being announced?
【正确答案】 B
【答案解析】[听力原文]
W: Dalgreen"s celebrates the opening of its new Rockridge store with grand opening specials at all ten Dalgreen s stores. This week only, all vitamins are now buy one get one free. Stock up on bathroom tissue. All brands are twenty percent off now through Wednesday. All shampoos and conditioners are on sale at a savings you can"t ignore. It"s allergy season, and Dalgreen"s has a wide range of allergy remedies, including nasal sprays and eyedrops—all at half off. It"s also flu season. Have you had your flu shot? All Dalrgeen"s offer flu shots every Friday for only $18. So come to Dalgreen"s today to celebrate everyday savings for your health and beauty needs.

选项A错误,“annual”的意思是“每年”,但是店铺“每天”都有特价商品。选项B正确。选项C错误,与选项意思相反,一个新店铺开业了。选项D没有提及。
单选题 What type of store is Dalgreen"s?
【正确答案】 A
【答案解析】选项A正确。选项B错误,声明中没有提到食物。选项C错误,百货商店通常不卖医疗用品。选项D错误,一个食品杂货店正如一个小型食品市场。
单选题 How much is the discount for allergy remedies?
【正确答案】 D
【答案解析】选项A是针对洗浴用品的折扣。选项B错误,18美元是流感疫苗的价格。选项C混淆了“fifteen”和“fifty”。选项D正确。