单选题

【正确答案】 A
【答案解析】[解析] 20-22
Now, if we could turn to the next item, which relates to new safety rules. The long-awaited renovation of our product research laboratory is set to begin next week. As of Monday, the north wing of the building will be designated a restricted-access construction site for the next six months. This means that in accordance with company safety regulations, unauthorized personnel will not be allowed into the site until the project is completed early next year. A memorandum has been issued asking company personnel working near the site to follow posted safety instructions.
During the final phases of the renovation, some of you may be granted access to the restricted area in order to oversee the installation of new laboratory equipment. This means that you will be required to attend a safety briefing and to wear appropriate protective clothing. For your own safety and for that of others, please pay careful attention to these new measures.

说话人最可能是设施管理者(A)。作为会议主席,说话人宣布实验室翻修计划和安全规定。听众中可能有研究人员(B)和实验室技术人员(C),但他们不会管理翻修工作。建筑工人(D)不会负责向职员传达公司政策,也不会说our product research laboratory(我们的产品研发实验室)。
【正确答案】 B
【答案解析】..the north wing of the building will be designated a restricted-access construction site for the next six months.(接下来的六个月,大楼北翼将被定为限制进入的施工现场。)”,由此可以推断,施工将在六个月后(B)结束。说话人提到“...until the project is completed early next year(直到明年年初工程完工)”,但并不是说施工将在一年后(A)结束。周一(C)和下周(D)是施工开始的时间,而不是结束的时间。
【正确答案】 B
【答案解析】说话人指出获准进入施工现场的人员will be required to attend a safety briefing and to wear appropriate protective clothing(需要参加安全介绍会并且穿戴合适的防护服),所以正确的选项为穿上特殊的衣服(B)。通过“A memorandum has been issued asking company personnel working near the site to follow posted safety instructions.(已经发布了一项公司备忘录,要求在施工现场附近工作的公司员工遵守张贴的安全指导)”可以判断,阅读安全备忘录(C)并不是专门针对获准进入施工现场的人员的要求。说话人未提及通知他们的同事(A)或在表格中签名(D)。