单选题
Questions 173-176 refer to the following brochure.
Professional Development Opportunity
Business Breakfast Forum Held by the Portsmouth Management Institution
Sponsored by the Greater Portsmouth Chamber of Commerce Learn new business techniques and stay informed on the latest business tips at biweekly networking meetings. These meetings are free and open to all, but pre-registration is necessary. Reserve your seat by contacting Diane Lear at diane@pchamber. org, or by calling Kevin McCoy at 202-682-9478. This Month's Event: Friday, October 28, 7:00 AM. -9:00 A. M. Location: Barbados Hotel Speaker: Maria Hernandez, Owner, Western Consulting Agency Topic: A New Era of Marketing Before opening her consulting agency a decade ago, Ms. Maria Hernandez worked for twenty years in companies all over the world. She will share insights gained from her vast experience as a consultant and business leader. She challenges businesses of all sizes to create sustainable marketing strategies in support of local and global communities. Her tried-and-true techniques can help entrepreneurs become "Business Leaders of the Future". Next Month's Event: Friday, November 19, 7:00 A. M-8:30 A. M. Location: Traverse City Conference Center Topic: Planning and Achieving Objectives
单选题
Why are these events being held? A. To provide training for business people B. To review new software products C. To hold interviews for the post of managing director D. To employ computer technicians
单选题
How long has Ms. Maria Hernandez owned her own business? A. Ten years B. Twelve years C. Twenty years D. Thirty years
【正确答案】
A
【答案解析】初级问题 通过“10年前咨询公司成立之前(Before opening her consulting agency a decade ago)”可推知,Maria Hernandez女士的咨询公司已经成立10年(Ten years)了。
单选题
Who is offering the events? A. The Barbados Hotel B. The Greater Portsmouth Chamber of Commerce C. The Portsmouth Management Institution D. The Traverse City Conference Center
单选题
According to the brochure, what must people do to attend these events? A. Pay an admission fee B. Run a business C. Join the business club D. Sign up in advance
【正确答案】
D
【答案解析】中级问题 本题考查的是对参与方式细节内容的把握。第一段明确提到pre-registration is necessary(需预先注册),因此有意者“要预先进行注册”,选项(D)为正确答案。