By Marcia Kensington The Devonshire Music Festival recently confirmed the expansion of the gathering to two new sites, Webley Hall and Shelby Fairgrounds. Webley Hall is indoors and can hold up to 2,000 Festival goers. This makes it ideal in many respects. Those who attend the Festival during rainy days will now be able to enjoy (144) comfortably inside instead of going home or sheltering under trees. Performances within Webley can also go on uninterrupted (145) notorious Devonshire weather variability, which otherwise reduces the Festival's appeal. We certainly (146) the changes at the Festival to create positive results for the entire town, such as increasing the number of tourists who come.
单选题
A. him B. himself C. them D. themselves
【正确答案】
D
【答案解析】这道题考查的是代词。从选项来看,有代词“he、they”的变形。因为这道题的空格处于“enioy”的宾语的位置,所以我们首先要观察“主语”。这里的主语是“Those who attend(出席者)”,是复数形式,所以可以将答案锁定至(C)和(D)这两个选项。接下来,根据“enjoyoneself(玩得痛快)”这一惯用词组就可以选出(D)。